همه روزه ۸:۳۰ تا ۱7:۰۰ 021 6646 8471

انواع ویزای ایران‌

تمام افرادی که وارد کشور ایران می‌شوند٬ برای دریافت ویزا (با توجه به نوع فعالیت و دفعات ورود به ایران) در چهار دسته‌ی ویزای توریستی٬ ویزای تجاری، ویزای مولتی (کثیر‌المسافرت) و ویزای اقوام قرار می‌گیرند. شما برای دریافت ویزای ایران نیاز به شناخت انواع ویزا خواهید داشت. در ادامه با این سه نوع روادید بیشتر آشنا خواهید شد.

۱) ویزای توریستی ایران

تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

  1. اسکن رنگی پاسپورت میهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  4. اسکن عکس رنگی با ابعاد پاسپورت (4*6)

نمونه پاسپورت مهمان
نمونه تصویر شناسنامه میزبان

۲) ویزای تجاری ایران

«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

  1. نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
  2. روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
  3. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
  4. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
  5. فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  6. اسکن عکس رنگی با ابعاد پاسپورت (4*6)

نمونه نامه درخواست ویزای تجاری ایران
نمونه نامه ویزای تجاری

 

نمونه روزنامه رسمی
نمونه روزنامه رسمی 

نکته: 

  • میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

۳) ویزای مولتی (کثیرالمسافرت)

دریافت ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافرت ایران فقط برای افرادی که به صورت کاری به ایران سفر می‌کنند، امکان‌پذیر است. این ویزا با توجه به تعدد سفرهای فرد در سال گذشته با اعتبارهای متفاوتی صادر می‌شود. اعتبار ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران بسته به کشور تبعه خارجی و تعداد سفرهای انجام شده در سال قبل از درخواست ویزای مولتی، معمولا بین سه ماه، شش ماه یا یک سال متغییر است. صرفه‌جویی در زمان و هزینه برای دریافت ویزا در دفعات متعدد و همچنین عدم نگرانی از مشکلات دریافت ویزا از مزیت‌های این ویزا است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

  1. اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
  2. روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
  3. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
  4. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
  5. کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
  6. فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  7. اسکن عکس رنگی با ابعاد پاسپورت (4*6)

نمونه نامه برای درخواست ویزای تجاری
نمونه نامه درخواست شرکت

نکات: 

  • هزینه پرداختی شما برای دریافت ویزای مولتی مبلغ 249,000 تومان خواهد بود.
  • مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
  • اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

4) ویزای اقوام

ویزا اقوام برای اتباع خارجی که اقوامشان ایرانی می‌باشد قابل دریافت و صدور است. جهت دریافت ویزا اقوام ایرانی میزبان در صورت اقامت در ایران به اداره کنسولی وزارت امور خارجه مراجعه و درخواست خود را به بخش مربوط به ویزای اقوام این سازمان تسلیم می‎کند. فرد با مراجعه به این بخش علاوه بر ارائه مدارک و مشخصات فردی خود و مسافری که قصد دعوت از ایشان را دارد باید مدرکی ارائه دهد که نسبت فامیلی ایشان را با یکدیگر ثابت کند، در نتیجه هرچه این نسبت دورتر باشد نیاز به ارائه مدارک بیشتری جهت اثبات این نسبت وجود دارد. مراجعه به یکی از واحدهای کنسولی ایران و طی این مراحل برای افرادی که در خارج از ایران زندگی می‎کنند، امکان‎پذیر است. فرم مشخصاتی که باید توسط فرد تکمیل و به اداره روادید تحویل داده شود آورده شده است.

 نمونه فرم ویزا اقوام صفحه یک

نمونه فرم ویزا اقوام صفحه دوم

دریافت ویزای ایران

دالاهو برای آن دسته از عزیزانی که قصد دریافت ویزای ایران را دارند٬ تمام مراحل را به صورت اینترنتی انجام می‌دهد. شما می‌توانید به راحتی از طریق سایت دالاهو اقدام به دریافت ویزا برای میهمانان خود کنید. سهولت در روند انجام کار٬ سرعت بالا و همچنین هزینه‌ی مناسب٬ عامل رقابتی دالاهو با سایر آژانس‌های گردشگری است.

میهمانان شما می‌توانند در قسمت انگلیسی سایت دالاهو٬ روال دریافت ویزا را مطالعه کرده و آگاهی بیشتری از روال انجام کار داشته باشند.

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

 

قوانین و مقررات روادید ایران

  • در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند. 
  • اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
  • گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
  • اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.
  • دالاهو امکان دریافت ویزا برای دارندگان پاسپورت کشورهای افغانستان٬ بنگلادش و سومالی را ندارد.

لیست کنسولگری‌های ایران را می‌توانید در این آدرس ملاحظه بفرمایید: لیست کنسولگری های ایران

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزای ایران برای مهمان‌تان، با ما تماس بگیرید: 66468471


1396/03/16 | کد مطلب: 3454
برچسب‌ها: نکات سفرویزا
رامتین علیپور

گردآوری و تنظیم: تحریریه دالاهو
لطفا در نشر دانسته‌های خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب‌سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.


  • به اشتراک بگذارید:

بحث و تبادل نظر
نظر دهید
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
علی ا
1396/03/15 12:28
سلام
من اقامت کانادا دارم و فرزندم تا چند ماه دیگه اینجا متولد میشه، از اونجایی که سفارت ایران در کانادا بسته است و گرفتن پاسپورت و شناسنامه ایرانی ملزم به سفر به آمریکا می‌باشد یا ارسال مدارک به ایران و بسیار کار پر استرس و وقت گیری می‌باشد
می‌خواستم ببینم آیا این امکان هست فرزندم با پاسپورت کانادایی از ایران ویزای اقوام یا توریستی بگیرد و برای گرفتن شناسنامه بیارمش ایران؟
پاسخ دهید...
دالاهو
1396/04/26 16:28
با سلام،
بله امکانش هست. شما می‎توانید برای فرزندتان درخواست ویزا اقوام کرده و پس از ورود به ایران نسبت به تکمیل مدارک ایرانی فرزندتان اقدام نمایید. بدین منظور اقوام شما باید حضورا به وزارت امور خارجه مراجعه کرده و اطلاعات تکمیلی و فرم‎های لازم را دریافت کنند.
حسنیه نامدار
1395/12/01 14:41
سلام،
من قصد دارم از دوستم در کشور لیتوانی دعوت کنم. با توجه به اینکه لیتوانی در ایران کنسولگری نداره نحوه گرفتن ویزا به چه ترتیبه؟ در ضمن این دوست من اصالتا پاکستانی ولی شهروند لیتوانی است و آیا این موضوع تاثیری در روند اخذ ویزا برای ایشان داره؟
پاسخ دهید...
محمدرضا مظاهری
1395/12/04 13:49
سلام،
با توجه به شرایطی که فرمودید دریافت ویزای ایشان بستگی به پاسپورت ایشان دارد، اگر ایشان دارای پاسپورت کشور لیتوانی هستند می توانند ویزایشان را از واحد کنسولی مستقر در فرودگاه دریافت کنند، اما اگر پاسپورت ایشان پاسپورت کشور پاکستان است قبل از سفر جهت دریافت ویزا باید به یکی از کنسولگری های ایران در کشورهای همسایه مراجعه نمایند.
Sepideh hamedanchi azad
1395/05/19 12:08
سلام من ساکن عمان هستم و خدمتکار کنیایی دارم، الان در موقعیتی هستم که یکسال باید در ایران باشم. آیا میشود برای ایشان ویزای کار در ایران تهیه کرد؟
پاسخ دهید...
محمدرضا مظاهری
1395/05/19 17:16
با سلام،
برای دریافت اطلاع در این رابطه شما باید به وزارت کار و امور اجتماعی مراجعه کنید.