خانه » مجله دالاهو » نکات سفر » لوازم سفر

مدارک مورد نیاز ویزا برای تور اروپا

8
مدارک مورد نیاز ویزا برای تور اروپا

مدارک مربوط به اخذ ویزا برای هر سفارت به‌صورت کامل در این مطلب توضیح داده شده‌است. اگر به‌دنبال اخذ ویزا هستید این مطلب را بخوانید.


13:58, 1395/09/22, کد: 3610

مدارک سفارت ایتالیا

ترجمه‌ها بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه می‌باشند.

  1. اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی.
    • گذرنامه بایستی حداقل ۷ ماه از تاریخ ورود اعتبار داشته باشد.
    • باید حداقل دو صفحه کاملا خالی در پاسپورت وجود داشته باشد.
  2. 6 قطعه عکس 4*3 رنگی جدید، تمام‌رخ با زمینه سفید
    • اگر از صدور پاسپورت بیش از 6 ماه گذشته است، عکس باید متفاوت با عکس پاسپورت باشد.
  3. اصل شناسنامه به‌همراه ترجمه صفحه اول  و کپی از کلیه صفحات.
  4. گواهی تمکن مالی و گردش حساب 3 ماهه در سربرگ بانک به زبان انگلیسی
    • در زمان حضور در سفارت، نباید از زمان صدور گواهی حساب بانکی بیش از ۱۰ روز گذشته باشد.
    • در کلیه‌ی صفحات گردش حساب بانکی، بایستی مشخصات مشتری در کلیه صفحات درج و ممهور به مهر بانک شود.
    • گردش و موجودی حساب را با نرخ برابری دلار آمریکا از بانک بخواهید.
    • حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر بایستی حداقل 4۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.
  5. اصل و ترجمه سند مالکیت به‌نام شخص متقاضی
    • برای خانواده‌ها، ارائه سند به‌نام یکی از اعضای خانواده کافی‌ست.
  6. برای خانم‌های خانه‌دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر
  7. برای افراد تحت تکفل مدارک کفیل قانونی لازم است اما ارائه ی سند ملکی برای این افراد الزامی نیست اما سند ملکی در صورت داشتن، احتمال دریافت ویزا را بیشتر می کند.
  8. وکالت بلاعزل به همراه اصل سند ملکی نیز مورد تایید است.
  9. اصل و ترجمه مدارک شغلی:
    • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش­نامه تحصیلی.
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.
    • مهندسان: پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی(ترجمه رسمی).
    • کسبه: پروانه کسب (ترجمه رسمی)/کارت بازرگانی(ترجمه رسمی) در صورت داشتن.    
    • صاحبان شرکتها:روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت(ترجمه رسمی)+ گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،)(ترجمه رسمی)..کارت بازرگانی(ترجمه رسمی) در صورت داشتن.
    • ساختمان سازها:اصل گواهینامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پایان کار ساختمان/کارت انبوه سازی(ترجمه رسمی)
    • بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
    • همه شاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
    • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.
    • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار)
    • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.
  10. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری والدین یا همسر الزامی است.
  11. اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر به‌صورت مجزا برای خانم‌های خانه‌دار.
  12. حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.
  13. در صورتی که فرزندان هر کدام بطور جداگانه با پدر یا مادر سفر می کنند اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب) بصورت محضری و ترجمه شده همراه با مهر وزارت امور خارجه الزامی می باشد.
  14. اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.
  15. چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس ازبررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.
  16. کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.
  17. تاییدیه مدارک 48 ساعت بعد از تکمیل و تحویل مدارک، به مسافر اعلام میگردد و در صورت نیاز مدارک دیگری از مسافر دریافت می گردد.
  18. مدت زمان صدور ویزا از زمان تحویل مدارک به آژانس 30 روز تا 45 روز می باشد.(تعطیلات سفارت در نظر گرفته شود)
  19. مدارک فوق فقط به روز شده مورد قبول میباشد و در غیر این صورت تمام مسئولیت آن به عهده خود مسافر یا آژانس همکار میباشد.

 

مدارک از طرف آژانس::

  1. بلیط رفت و برگشت پروازی با مهر و امضای آژانس صادرکننده
  2. رزرو قطعی هتل‌ها طبق برنامه بلیط پرواز
  3. بیمه مسافرتی سامان با سقف 50 هزار یورو
  4. تکمیل فرم درخواست ویزا

"لطفا به این نکته توجه کنید که سفارت کشور مقصد در مورد مدارک مورد نیاز و اصلاح آن‌ها دارای اختیار است و دالاهو در این زمینه تصمیم‌گیرنده نیست. همچنین در مورد حضور در سفارت برای مصاحبه و ارائه توضیحات نیز سفارت تصمیم گیرنده بوده؛ لذا از شما تقاضا داریم برای انجام امور همکاری‌های لازم را در راستای تامین مدارک مورد نیاز و تنظیم وقت برای حضور در سفارت انجام دهید. از همکاری شما سپاس‌گزاریم."

 


تهیه و تدوین: تحریریه دالاهو
لطفا در نشر دانسته‌های خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب‌سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.


انگشتتان را بر روی دکمه زیر نگه دارید تا گزینه کپی نمایش داده شود. با این کار به راحتی می‌توان در گروه‌های وایبری، واتساپی و... این مطلب را ارسال نمود.

کپی لینک مطلب
به اشتراک بگذارید:
8

نکاتی ضروری در انتشار نظرات مخاطبان
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «دالاهو» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «دالاهو» از انتشار نظراتی که حاوی کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و موارد مغایر با قوانین کشور باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید «واحد تحریریه دالاهو» منتشر می‌شود.

فرم ارسال نظرات
نام و نام خانوادگی:
ایمیل:
کد:
پیام شما:

 

طراحی : همورا
DALAHOO Google+
از آن هنگام که سفر را لنگر برگرفتیم اینک کلام تو بود از لبانی که تکرار بهار و باغ است. «شاملو»
Copyright © 2017 Dalahoo. All rights reserved.