همه روزه ۸:۳۰ تا ۱7:۰۰ 021 ​8866 1360

مدارک لازم برای دریافت ویزای برزیل

مدارک مربوط به اخذ ویزای برزیل به‌صورت کامل در این مطلب توضیح داده شده‌است. اگر به‌دنبال اخذ ویزا هستید این مطلب را بخوانید.

مدارک سفارت برزیل

  1. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
  2. اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود (+ کپی از ۵ صفحه اول و صفحات دارای ویزا)
    • باید حداقل یک صفحه کاملا خالی در پاسپورت وجود داشته باشد.
  3. 3 قطعه عکس 4*3 رنگی جدید، تمام رخ و با زمینه سفید.
    • در صورت گذشت بیش از ۶ ماه از تاریخ صدور پاسپورت، عکس باید متفاوت با عکس پاسپورت باشد.
  4. گواهی تمکن مالی و پرینت سه‌ماه آخر با حداقل موجودی ۵۰ میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی
  5. اصل و ترجمه سند مالکیت به‌نام شخص متقاضی در صورت وجود (+ کپی برای افراد تحت تکفل که با وی سفر می‌کنند.)
  6. اصل و ترجمه مدارک شغلی فرد متقاضی (+ کپی برای افراد تحت تکفل که با وی سفر می‌کنند.):
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی. 
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.      
    • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش‌نامه تحصیلی.
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
    • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار)
    • زنان متاهل و خانه‌دار که به‌تنهایی سفر می‌کنند: اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر.
  7. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر و زنان متاهل که بدون همراهی همسر سفر می‌کنند، ارائه رضایت‌نامه محضری الزامی است.

 

مدارک از طرف آژانس:

  1. بلیط رفت و برگشت پروازی با مهر و امضای آژانس صادرکننده
  2. رزرو قطعی هتل‌ها طبق برنامه بلیط پرواز
  3. بیمه مسافرتی سامان با سقف 50 هزار یورو
  4. تکمیل فرم درخواست ویزا

 

لطفا توجه فرمایید:

  1. تمامی مدارک فارسی باید ترجمه رسمی انگلیسی شده و به تائید وزارت امور خارجه رسیده باشد.
  2. از تمامی مدارک بایستی ۱ نسخه کپی در کاغذ A4 ارائه شود. اصل مدارک بعد از مطابقت توسط سفارت عودت خواهد شد.
  3. درصورت تقاضای سفارت برزیل، مسافرین موظف هستند در زمان تعیین شده توسط سفارت برای مصاحبه حاضر شوند.
  4. لطفاً به این نکته توجه فرمایید که سفارت برزیل در خصوص مدارک پیش‌گفته، تقاضای مدارک تکمیلی و همچنین درخواست حضور در سفارت دارای اختیار بوده و دالاهو در این زمینه تصمیم‌گیرنده نیست. لذا از شما تقاضا داریم به‌منظور حسن انجام فرایند دریافت ویزا، با دالاهو به نحو شایسته همکاری نمایید.

1395/09/24 | کد مطلب: 3612
برچسب‌ها: نکات سفر
اپول اسدی


  • به اشتراک بگذارید:

تورهای مرتبط با این موضوع کدام هستند؟
بحث و تبادل نظر
نظر دهید
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل