خانه » مجله دالاهو » نکات سفر » لوازم سفر

مدارک لازم برای دریافت ویزای برزیل

مدارک لازم برای دریافت ویزای برزیل

مدارک مربوط به اخذ ویزای برزیل به‌صورت کامل در این مطلب توضیح داده شده‌است. اگر به‌دنبال اخذ ویزا هستید این مطلب را بخوانید.


11:13, 1395/09/24, کد: 3612

مدارک سفارت برزیل

  1. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
  2. اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود (+ کپی از ۵ صفحه اول و صفحات دارای ویزا)
    • باید حداقل یک صفحه کاملا خالی در پاسپورت وجود داشته باشد.
  3. 3 قطعه عکس 4*3 رنگی جدید، تمام رخ و با زمینه سفید.
    • در صورت گذشت بیش از ۶ ماه از تاریخ صدور پاسپورت، عکس باید متفاوت با عکس پاسپورت باشد.
  4. گواهی تمکن مالی و پرینت سه‌ماه آخر با حداقل موجودی ۵۰ میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی
  5. اصل و ترجمه سند مالکیت به‌نام شخص متقاضی در صورت وجود (+ کپی برای افراد تحت تکفل که با وی سفر می‌کنند.)
  6. اصل و ترجمه مدارک شغلی فرد متقاضی (+ کپی برای افراد تحت تکفل که با وی سفر می‌کنند.):
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی. 
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.      
    • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش‌نامه تحصیلی.
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
    • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار)
    • زنان متاهل و خانه‌دار که به‌تنهایی سفر می‌کنند: اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر.
  7. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر و زنان متاهل که بدون همراهی همسر سفر می‌کنند، ارائه رضایت‌نامه محضری الزامی است.

 

مدارک از طرف آژانس:

  1. بلیط رفت و برگشت پروازی با مهر و امضای آژانس صادرکننده
  2. رزرو قطعی هتل‌ها طبق برنامه بلیط پرواز
  3. بیمه مسافرتی سامان با سقف 50 هزار یورو
  4. تکمیل فرم درخواست ویزا

 

لطفا توجه فرمایید:

  1. تمامی مدارک فارسی باید ترجمه رسمی انگلیسی شده و به تائید وزارت امور خارجه رسیده باشد.
  2. از تمامی مدارک بایستی ۱ نسخه کپی در کاغذ A4 ارائه شود. اصل مدارک بعد از مطابقت توسط سفارت عودت خواهد شد.
  3. درصورت تقاضای سفارت برزیل، مسافرین موظف هستند در زمان تعیین شده توسط سفارت برای مصاحبه حاضر شوند.
  4. لطفاً به این نکته توجه فرمایید که سفارت برزیل در خصوص مدارک پیش‌گفته، تقاضای مدارک تکمیلی و همچنین درخواست حضور در سفارت دارای اختیار بوده و دالاهو در این زمینه تصمیم‌گیرنده نیست. لذا از شما تقاضا داریم به‌منظور حسن انجام فرایند دریافت ویزا، با دالاهو به نحو شایسته همکاری نمایید.


انگشتتان را بر روی دکمه زیر نگه دارید تا گزینه کپی نمایش داده شود. با این کار به راحتی می‌توان در گروه‌های وایبری، واتساپی و... این مطلب را ارسال نمود.

کپی لینک مطلب
به اشتراک بگذارید:

کلید واژه‌های مرتبط
مطالب پیشنهادی

نکاتی ضروری در انتشار نظرات مخاطبان
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «دالاهو» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «دالاهو» از انتشار نظراتی که حاوی کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و موارد مغایر با قوانین کشور باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید «واحد تحریریه دالاهو» منتشر می‌شود.

فرم ارسال نظرات
نام و نام خانوادگی:
ایمیل:
کد:
پیام شما:

 

طراحی : همورا
DALAHOO Google+
اگر بنا باشد کسی از ما بماند، همان به که تو بمانی ... «محمود دولت آبادی»
Copyright © 2017 Dalahoo. All rights reserved.