همه روزه ۸:۳۰ تا ۱7:۰۰ 021 ​8866 1360

مدارک ویزای توریستی کوبا

مدارک مربوط به اخذ ویزای کوبا به‌صورت کامل در این مطلب توضیح داده شده‌است. اگر به‌دنبال اخذ ویزا هستید این مطلب را بخوانید.

مدارکی که بایستی توسط مسافر ارائه شود:

  1. شناسنامه، کارت ملی و کپی از آنها
  2. گذرنامه با بیش از ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کوبا و حداقل یک صفحه خالی
  3. دو قطعه عکس 4*3 رنگی جدید، تمام‌رخ و با زمینه روشن
  4. گواهی تمکن مالی و پرینت یک‌ماهه حساب بانکی با حداقل موجودی 30 میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی
  5. سند ملکی به همراه کپی به نام شخص متقاضی و یا خانواده درجه یک
  6. گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی به‌همراه ترجمه (غیررسمی*)
  7. تعهد محضری و ترجمه (غیررسمی) آن با مضمون زیر:
    اینجانب............ با شماره ملی............ و شماره پاسپورت............ با نیت گردشگری، قصد سفر به کشور کوبا را دارم. بدین‌وسیله متعهد می‌شوم در طول مدت اقامت خود در آن کشور از انجام هرگونه عمل غیرتوریستی خودداری و پیش از پایان مهلت مندرج در ویزا، کشور کوبا را ترک نمایم.

 

مدارکی که توسط دالاهو ارائه خواهد شد.

  1. فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  2. رزرو بلیط رفت و برگشت
  3. رزرو قطعی هتل به تعداد شب‌های اقامت
  4. بیمه‌نامه مسافرتی


لطفا توجه داشته باشید:

  1. حضور مسافران در سفارت الزامی نیست.
  2. تعهد محضری خانواده‌ها می‌تواند به صورت گروهی باشد. در این‌صورت لازم است نام، نام خانوادگی،‌ شماره ملی و شماره پاسپورت کلیه اعضای خانواده  در نامه تعهد درج شود.
  3. پاسخ مثبت و یا منفی، طی ۴ روز کاری به اطلاعات مسافران خواهد رسید.

 

* ترجمه غیررسمی: ترجمه‌ای که توسط دارالترجمه رسمی انجام می‌شود اما نیازی به تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد.


1395/09/24 | کد مطلب: 3613
برچسب‌ها: نکات سفر
اپول اسدی

تهیه و تدوین: تحریریه دالاهو
لطفا در نشر دانسته‌های خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب‌سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.


  • به اشتراک بگذارید:

بحث و تبادل نظر
نظر دهید
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل