درخواست ویزای توریستی ایران چگونه است؟ برای دعوت از یک دوست خارجی چه کارهایی باید انجام داد؟ ثبت نام ویزای ایران به چه صورت است؟ آیا مهمان من که تابعیت کشور (به طور مثال) آمریکایی دارد امکان دریافت ویزای ایران را دارد؟

اینها سوالاتی است که معمولا برای افراد درخواست کننده ویزا ایران پیش می‎آید. همکاران دالاهو سوالات شما را پاسخ خواهند داد و به شما در این زمینه کمک می‎کنند.

گردشگران (توریست‎‌ها) و افرادی که به منظور انجام امور تجاری، بازرگانی یا اداری قصد مسافرت به ایران را دارند می‌‎توانند ویزای خود را از طریق واحدهای کنسولی مستقر در فرودگاه‌های بین‌المللی ایران که روادید صادر می‌کنند دریافت کنند.
 ویزای فرودگاهی ایران برای حدود ۷۰ کشور قابل صدور است. دفتر بخش ویزای وزارت امور خارجه ایران مستقر در مبادی فرودگاهی ایران به هنگام مراجعه متقاضی به آن بخش و تنظیم فرم درخواست روادید، نسبت به بررسی درخواست اقدام و پس از موافقت نسبت به صدور روادید اقدام می‌نماید. مدت زمان اقامت با این ویزا برای اتباع کشورهای مختلف از یک تا سی روز امکان‌پذیر است.

تمام افرادی که وارد کشور ایران می‌شوند٬ برای دریافت ویزا (با توجه به نوع فعالیت و دفعات ورود به ایران) در چهار دسته‌ی ویزای توریستی٬ ویزای تجاری، ویزای مولتی (کثیر‌المسافرت) و ویزای اقوام قرار می‌گیرند. شما برای دریافت ویزای ایران نیاز به شناخت انواع ویزا خواهید داشت. در ادامه با این سه نوع روادید بیشتر آشنا خواهید شد.

ارائه بیمه نام مسافرتی داخلی و خارجی

هر ساله هزاران نفر به خارج از کشور مسافرت می کنند و در حالیکه اکثر آنان از مزایای بیمه مسافرتی بهره مند هستند، عده کمی از آنان می توانند از خدمات بیمه ای مناسب در زمان نیاز و ضرورت استفاده نمایند. بسیاری از آنها ناگزیرند هزینه های گزافی را به هنگام بروز حادثه یا بیماری در مراکز درمانی پرداخت نمایند. بیمه مسافرتی سامان در اقدامی جدید، به گونه ای طراحی شده است تا به هنگام بروز حادثه در هر نقطه ای از جهان خدمات مندرج در جداول تعهدات را در کوتاهترین زمان ممکن به بیمه شده ارائه دهد.



طراحی : همورا
DALAHOO Google+
در انتظار توام، در چنان هوایی بیا که گریز از تو ممکن نباشد «شمس لنگرودی»
Copyright © 2017 Dalahoo. All rights reserved.