ویزای برزیل را با دالاهو بگیرید

«چطور می‌توانم ویزای برزیل بگیرم؟» اگر به دنبال گرفتن ویزای کشور برزیل هستید و فکر می‌کنید کاری سخت در پیش دارید، باید به شما ‌بگوییم که اینطور نیست. فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا ما تمام کارهای مربوط به اخذ ویزا را برای‌تان انجام دهیم. «واقعا با یک تماس امکان دارد؟»

حتما برای شما پیش آمده که به خاطر شرایط کاری‌تان قادر به انجام کارهای اخد ویزا نیستید. شاید هم با مراحل اخذ آن آشنایی ندارید و به دنبال راهی مطمئن هستید. می‌دانستید بیشتر اوقات لازم نیست که شما به سفارت هر کشوری مراجعه کنید؟ فقط کافیست مدارک‌تان را آماده کنید و با ما تماس بگیرید. «اما چه مدارکی؟ اصلا چه مراحلی لازم است؟»

 

چه مدارکی برای ویزای برزیل نیاز دارم؟

ویزای توریستی برای کسانی است که با هدف گردشگری وارد برزیل می‌شوند. بنابراین این نوع ویزا به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد. ویزای توریستی برزیل از طریق سفارت جمهوری فدراتیو برزیل در تهران حداکثر به صورت سه ماهه صادر می‌شود.

برای گرفتن ویزای توریستی برزیل لازم است که مدارک زیر را آماده کنید:

  1. اصل و ترجمه‌ی شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن.
  2. اصل گذرنامه امضا شده و حداقل ۸ ماه اعتبار از تاریخ ورود به همراه کپی از 5 صفحه‌ی اول و صفحات دارای ویزا و مهر ورود و خروج.
    • وجود حداقل یک صفحه کاملا خالی در پاسپورت الزامی است.
    • تحویل پاسپورت‌های قدیمی، شانس شما را برای دریافت ویزا افزایش می‌دهد.
  3. سه قطعه عکس 4*3 رنگی جدید، تمام رخ، با زمینه سفید و بدون روتوش
    • در صورت گذشت بیش از ۶ ماه از تاریخ صدور پاسپورت، عکس باید متفاوت با عکس پاسپورت باشد.
  4. گواهی تمکن مالی و پرینت سه‌ماه آخر با حداقل موجودی ۵۰ میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی
  5. اصل و ترجمه سند مالکیت به‌نام شخص متقاضی در صورت وجود (+کپی برای افراد تحت تکفل که با او سفر می‌کنند.)
  6. اصل و ترجمه مدارک شغلی فرد متقاضی (+ کپی برای افراد تحت تکفل که با او سفر می‌کنند.):
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی.
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
    • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • بازنشسته ها: ارائه‌ی حکم بازنشستگی، ارائه‌ی آخرین فیش حقوقی.
    • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه:اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار
    • برای ترجمه‌ی نامه‌ی اشتغال به تحصیل و کار نزدیک‌ترین تاریخ به زمان سفارت را در نظر بگیرید.
    • حتما نامه‌ی گواهی اشتغال خطاب به سفارت باشد.
    • در نامه‌ی اشتغال به کار سِمَت ذکر شود.
    • برای زنان متاهل و خانه‌دار که به‌تنهایی سفر می‌کنند، اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر الزامی است.
    • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

 

علاوه بر مدارک پیش‌گفته، مدارکی از قبیل «بلیط رفت و برگشت پروازی»، «رزرو قطعی هتل‌ها»، «بیمه مسافرتی» و «فرم درخواست ویزا» توسط همکاران دالاهو تهیه و به پرونده شما اضافه خواهد شد.

نکته‌هایی که به شما کمک می‌کند

  • تمامی مدارک فارسی باید ترجمه رسمی انگلیسی شده و به تائید وزارت امور خارجه رسیده باشد.
  • از تمامی مدارک بایستی ۱ نسخه کپی در کاغذ A4 ارائه شود. اصل مدارک بعد از مطابقت توسط سفارت عودت خواهد شد.
  • درصورت تقاضای سفارت برزیل، مسافرین موظف هستند در زمان تعیین شده توسط سفارت برای مصاحبه حاضر شوند.

 

چرا دالاهو را برای ویزا انتخاب کنم؟

  • سابقه‌ی طولانی اخذ ویزا در تورهای گروهی خارجی و اشراف کامل به شرایط دریافت ویزا
  • تهیه بلیط رفت و برگشت و هتل در برزیل با مناسب‌ترین قیمت درصورت درخواست مسافر
  • تکمیل فرم درخواست ویزای برزیل توسط کارشناسان دالاهو
  • ترجمه رسمی تمامی مدارک درصورت درخواست مسافر
  • اطلاعات به روز و دقیق از شرایط دریافت ویزای برزیل
  • عدم نیاز به مراجعه‌ی حضوری به سفارت برزیل
  • پاسخگویی سریع توسط پشتیبان‌های دالاهو
  • شفافیت در ارائه‌ی اطلاعات

 

باز هم سوال دارم

اگر هنوز سوالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها باشید. با این حال اگر پاسخ سوالتان را اینجا هم نگرفتید، در بخش نظرات از ما بپرسید و یا با کارشناسان دالاهو تماس بگیرید.

 

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

خوشبختانه لازم نیست که شما به صورت حضوری به سفارت برزیل مراجعه کنید. فقط کافیست با سپردن مدارک و اطلاعات به دالاهو تمام مراحل انجام می‌شود.

 

چه زمانی برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کنم؟

معمولا دو ماه قبل از آغاز سفر می‌بایست برای دریافت ویزا اقدام و روند تکمیل و تحویل تکمیل مدارک را اغاز کنید.

 

پاسخ‌دهی سفارت برزیل چقدر زمان می‌برد؟

بررسی اولیه‌‌ی مدارک برای صدور ویزا دو یا سه هفته طول می‌کشد و این فرآیند در یک ماه تمام می‌شود. به طور کلی ممکن است ویزا خیلی زود صادر شود یا مدت بیشتری طول بکشد.

  

آیا صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاشمان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد: تنها کسی که ویزای شما را صادر می‌کند شخص سفیر است یا همان کسی که مُهر را بر روی برگه‌ی پاسپورت شما می‌زند.

 

آیا باید واکسن تب زرد بزنم؟

بله، حتما این کار را انجام دهید. در سفر به کشور برزیل و کشورهای آفریقایی داشتن برگه‌ی واکسن تب زرد الزامی است. برای زدن واکسن به اَنستیتو پاستور مراجعه کنید. پیشنهاد می‌کنیم یک ماه قبل از شروع سفرتان این کار را انجام دهید چون بعد از تزریق واکسن علائمی مثل تب، دل‌پیچه و حالت تهوع خواهید داشت. البته بروز این علائم بستگی به وضعیت جسمانی‌تان دارد.

 

آیا می‌توانم مدارکم را خودم ترجمه کنم؟

خیر. ترجمه‌ی مدارک باید رسمی و دارای مُهر دارالترجمه باشد. پس به هیچ‌وجه خودتان مدارک مورد نیاز را ترجمه نکنید.

 

ویزای توریستی چه نوع ویزایی است؟

همانگونه که قبلا اشاره شد، ویزای توریستی برای گردش و مسافرت تفریحی ارائه می‌شود. بنابراین شما با داشتن این ویزا نمی‌توانید در کشور مورد نظر کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید.

 

ویزای توریستی برزیل چند روزه است؟

مدت اعتبار ویزای توریستی برزیل 30 روزه است اما درصورت نیاز می‌توانید آن را تمدید کنید.

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان یا درخواست ویزای برزیل، با ما تماس بگیرید: 021-66414714


1396/02/10 | کد مطلب: 3703
برچسب‌ها: ویزا

تهیه و تدوین: تحریریه دالاهو
لطفا در نشر دانسته‌های خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب‌سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.


  • به اشتراک بگذارید:

بحث و تبادل نظر
نظر دهید
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
مرتضی تهرانی
1396/06/18 19:46
با سلام و خسته نباشید.ببخشید اگر با ویزای توریستی به برزیل کسی وارد بشه بعد اعلام پناهندگی کنه تو برزیل رسیدگی میشه به شخص متقاضی پناهتده؟ un داره برزیل؟ ایاکمپ داره برزیل برای پناهنده ها؟ ممنون میشم راهنمای کنید
پاسخ دهید...
تحریریه دالاهو
1396/06/19 08:21
با سلام
متاسفانه در این‌خصوص اطلاعاتی در دسترس ما نیست.
علی
1396/02/11 12:09
هزینه ویزای برزیل برای هر نفر چقدره؟
پاسخ دهید...
ناشناس
1396/03/25 11:16
هزینه صدور ویزای برزیل برای هر نفر 80 دلار آمریکا است.
با این حال برای بدست آوردن اطلاعات دقیق‌تر با کارشناسان ما تماس بگیرید.