ویزای کوبا را با دالاهو بگیرید

حتماً برای شما هم پیش آمده که برای گردش قصد سفر به کشورهای دیگر دارید اما به دلیل وجود قوانین مختلف در کشورها و سفارت‌ها سردر‌گم شده‌اید؛ ما به شما پیشنهاد می‌کنیم در کوتاه‌ترین زمان و از مطمئن‌ترین راه ویزای توریستی و مسافرتی بگیرید.

چه مدارکی برای ویزای کوبا نیاز دارم؟

ویزای توریستی کوبا برای کسانی است که با هدف گردشگری وارد کوبا می‌شوند. بنابراین این نوع ویزا به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.

برای گرفتن ویزای توریستی کوبا مدارک زیر را آماده کنید:

  1. اصل شناسنامه، کارت ملی و کپی این مدارک.
  2. گذرنامه با بیش از 8 ماه اعتبار و دارای حداقل ۱ صفحه خالی.
  3. دو قطعه عکس 4*3 تمام رخ جدید با زمینه روشن.
    • اگر بیش از 6 ماه از تاریخ صدور پاسپورت گذشته است؛ عکس‌تان باید متفاوت از عکس پاسپورت باشد.
  4. گواهی تمکن مالی و پرینت سه‌ماهه حساب بانکی با حداقل موجودی 30 میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی.
  5. سند ملکی به‌نام شخص متقاضی یا خانواده درجه یک.
  6. گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی با قید سِمت و درآمد به همراه ترجمه (غیررسمی).
    • گواهی اشتغال به‌کار شما می‌بایست در ۱ ماه اخیر صادر شده باشد.
  7. تعهد محضری با مضمون زیر به‌زبان فارسی و ترجمه (غیر رسمی) این تعهد در دارالترجمه:
    اینجانب............ با شماره ملی............ و شماره پاسپورت............ با نیت گردشگری، قصد سفر به کشور کوبا را دارم. بدین‌وسیله متعهد می‌شوم در طول مدت اقامت خود در آن کشور از انجام هرگونه عمل غیرتوریستی خودداری و پیش از پایان مهلت مندرج در ویزا، کشور کوبا را ترک نمایم.
    • تعهد محضری خانواده‌ها می‌تواند به صورت گروهی باشد. در این‌صورت لازم است نام، نام خانوادگی،‌ شماره ملی و شماره پاسپورت کلیه اعضای خانواده  در نامه تعهد درج شود.

 

* ترجمه غیررسمی: ترجمه‌ای که توسط دارالترجمه رسمی انجام می‌شود اما نیازی به تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد.

 

علاوه بر مدارک پیش‌گفته، مدارکی از قبیل «بلیط رفت و برگشت پروازی»، «رزرو قطعی هتل‌ها»، «بیمه مسافرتی» و «فرم درخواست ویزا» توسط همکاران دالاهو تهیه و به پرونده شما اضافه خواهد شد.

 

چرا دالاهو را برای ویزا انتخاب کنم؟

  • سابقه‌ی طولانی اخذ ویزا در تورهای گروهی خارجی و اشراف کامل به شرایط دریافت ویزا
  • تهیه بلیط رفت و برگشت و هتل در کوبا با مناسب‌ترین قیمت درصورت درخواست مسافر
  • تکمیل فرم درخواست ویزای کوبا توسط کارشناسان دالاهو
  • ترجمه رسمی تمامی مدارک درصورت درخواست مسافر
  • اطلاعات به روز و دقیق از شرایط دریافت ویزای کوبا
  • عدم نیاز به مراجعه‌ی حضوری به سفارت کوبا
  • پاسخگویی سریع توسط پشتیبان‌های دالاهو
  • شفافیت در ارائه‌ی اطلاعات

 

باز هم سوال دارم

اگر هنوز سوالات بیشتری دارید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها باشید. با این حال اگر پاسخ سوالتان را اینجا هم نگرفتید، در بخش نظرات از ما بپرسید.

 

آیا باید به حضوری به سفارت کوبا مراجعه کنم؟

برای دریافت ویزا، حضور مسافران در سفارت نیاز نیست و پس از ارسال مدارک به سفارت و بررسی آن ویزا صادر می‌شود.

 

آیا تعهد محضری خانواده، می‌تواند گروهی باشد؟

اگر خانوادگی قصد سفر به کوبا را دارید، تعهد محضری به صورت گروهی انجام می‌شود؛ تنها کافی است نام، نام‌خانوادگی، شماره ملی و شماره پاسپورت اعضای خانواده در این تعهد نامه ذکر شود.

 

می‌توانم خودم مدارکم را ترجمه کنم؟

مدارک تعهد‌نامه محضری باید توسط دارالترجمه‌های رسمی، در سربرگ دارالترجمه ترجمه شده و ممهور به مهر مترجم شود.

 

چه زمانی به سفارت برای گرفتن ویزی کوبا مراجعه کنم؟

به طور کلی برای گرفتن وقت ویزا و تحویل مدارک ویزا نباید از مدت‌ها قبل این کار را انجام دهید. معمولا دو ماه قبل از آغاز سفر روند تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها آغاز می‌شود. به طور مثال اگر می‌خواهید شهریور به کوبا بروید، لازم نیست از فروردین ماه اقدام کنید.

 

پاسخ سفارت کوبا چقدر طول می‌کشد؟

سفارت کوبا، درخواست شما را در یک هفته بررسی می‌کند و به اطلاع‌تان می‌رساند.

 

هزینه گرفتن ویزا از طریق دالاهو چقدر است؟

هزینه ویزا برای آژانس‌های گردشگری حدود 130 دلار است که نقدی و حتماً به دلار دریافت می‌شود.

 

صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

ما همه‌ی تلاش‌مان را خواهیم کرد که شما به سفر کوبا بروید، اما همه چیز به مُهر سفیر بستگی دارد.

 

با ویزای توریستی حداکثر چه‌مدت می‌توانم در کوبا اقامت کنم؟

اعتبار ویزای توریستی کوبا بین 1-3 ماه است و شما اجازه هیچ‌گونه فعالیت اجتماعی در کشور مقصد را نخواهید داشت.

 

آیا باید از همه‌ی مدارک کپی تهیه کنم؟

از تمامی مدارک بایستی یک نسخه کپی در کاغذ A4 ارائه تهیه کنید. اصل مدارک بعد از مطابقت توسط سفارت کوبا به شما برگردانده می‌شود.

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان یا درخواست ویزای کوبا، با ما تماس بگیرید: 021-66414714


1396/02/11 | کد مطلب: 3704
برچسب‌ها: ویزا

تهیه و تدوین: تحریریه دالاهو
لطفا در نشر دانسته‌های خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب‌سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.


  • به اشتراک بگذارید:

تور مرتبط با این موضوع کدام است؟
بحث و تبادل نظر
نظر دهید
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
مرتضی
1396/05/28 10:39
سلامامکان اخذ ویزای 3 ماهه برای کشور کوبا وجود داره؟ممنون
پاسخ دهید...
تحریریه دالاهو
1396/06/15 16:55
با سلام.حداکثر مدت اقامت ویزای توریستی کوبا دو ماه می‎باشد.موفق باشید
شادي
1396/03/11 17:03
اياشناسنامه هم بايد ترجمه بشود
و اگر نامه حكم شغلي به زبان انگليسي باشد باز عم بايد ترجمه شود؟
پاسخ دهید...
تحریریه دالاهو
1396/03/20 08:21
خیر. نیازی نیست.
علی
1396/02/17 13:14
هزینه ویزای کوبا چقدره؟
پاسخ دهید...
ناشناس
1396/03/25 11:17
هزینه صدور ویزای کوبا برای هر فرد 130 دلار آمریکا است.
با این حال برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.