ویزای باکو را با دالاهو بگیرید

گرفتن ویزا همیشه کار سختی به نظر می‌رسد. وقتی تصمیم می‌گیریم به کشور دیگری سفر کنیم، ویزا از اولین چیزهایی است که ذهن ما را به خود مشغول می‌کند. با خودمان فکر می‌کنیم چه مدارکی باید آماده کنم؟ کجا باید بروم و چقدر طول می‌کشد تا سفارت ویزا را صادر کند؟ اما می‌دانستید فقط با یک تماس می‌توان تمام مراحل گرفتن ویزا را طی کرد؟

 

همه می‌دانیم که قوانین کشورها و سفارت‌های مختلف برای گرفتن ویزا متفاوت است. گاهی نمی‌دانیم چه مراحلی را باید طی کنیم یا چه مدارکی نیاز داریم. بعضی وقت‌ها پیش می‌آید که با انواع مختلف ویزا یا شیوه‌های گرفتن آن‌ها آشنایی نداریم و، از همه مهم‌تر، دنبال راهی مطمئن برای گرفتن ویزا هستیم. ما این راه مطمئن را به شما معرفی می‌کنیم. بیشتر اوقات، حتی لازم نیست به سفارت کشور مورد نظر مراجعه کنید. پس این مدارک را آماده کنید و با دالاهو تماس بگیرید.


چطور ویزای باکو بگیریم؟

انواع ویزا برای ورود به باکو

برای اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت که قصد سفر به جمهوری آذربایجان را دارند 2 نوع ویزا صادر می‌شود: ویزای ورود و ویزای ترانزیت. شرایط صدور هر کدام از این ویزاها به این شرح است:

1- ویزای ورود

مدت اعتبار این نوع ویزا برای یک بار ورود و خروج 90 روز از تاریخ صدور است.

  • ویزای ورود عادی (یک بار ورود): صاحبان این ویزا در طول مدت اعتبار ویزا فقط یک بار می‌توانند به قلمرو کشور جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

اگر تمایل دارید به صورت توریستی وارد باکو بشوید، به این نوع ویزا نیاز دارید.

  • ویزای کثیرالورود: مدت اعتبار این نوع ویزا از زمان صدور حداکثر تا 2 سال تعیین می‌شود. صاحبان این ویزا می‌توانند در طول مدت اعتبار آن به دفعات به قلمرو کشور جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند. 

به طور کلی، مدت اقامت در کشوری که در ویزا درج شده است تنها در طول دوره اعتبار ویزا قابل استفاده است. چنانچه در طول دوره اعتبار ویزا استفاده‌ای از آن نشود، ویزا از درجه اعتبار ساقط می‌شود.

2- ویزای ترانزیت: یک یا دو بار ورود

  • این نوع ویزا برای این افراد صادر می‌شود: اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت که برای رسیدن به کشوری ثالث قصد عبور از اراضی جمهوری آذربایجان را دارند.
  • مدت اعتبار ویزای ترانزیت از تاریخ صدور حداکثر تا 30 روز و مدت مجاز اقامت در کشور حداکثر تا 5 روز تعیین می‌شود. مدت اعتبار و اقامت ویزای ترانزیت با در نظر داشتن این عوامل تعیین خواهد شد: نوع وسیله نقلیه اعم از زمینی، هوایی، دریایی، ریلی و سایر وسایل نقلیه، مسیر مورد استفاده در عبور از کشور، و زمان مورد نیاز برای طی آن مسیر.

 چه مدارکی برای ویزای باکو نیاز دارم؟

برای دریافت ویزای کشور آذربایجان به دو روش می‌توان اقدام کرد.

  1. مراجعه حضوری و ارائه مدارک
  2. دریافت ویزای الکترونیکی

ما مدارک لازم برای هر یک از این روش‌ها را به صورت جداگانه برای شما شرح می‌دهیم.

مدارک مورد نیاز برای ارائه حضوری مدارک برای ویزا

  1. فرم تکمیل‌شده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی (دانلود فرم مربوطه از سایت سفارت به آدرس http://tehran.mfa.gov.az)
  2. اصل گذرنامه و یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحات اصلی آنها.
  3. دو قطعه عکس 4*3 که مطابق با مشخصات تشخیص بیومتریک گرفته شده باشد.
  4. کپی گواهی بیمه پزشکی (چنانچه طرف دعوت‌‌کننده انجام معالجات پزشکی را به عهده نگرفته باشد).
  5. فیش واریزی هزینه صدور ویزا.
  6. فرم تکمیل‌شده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی، یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند. (برای ویزاهای ترانزیت، گردشگری و سفرهای رسمی و انفرادی،‌ نیازی به ارائه این مدارک نیست).
  7. صدور ویزا برای اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت که کمتر از 18 سال سن دارند ولی با گذرنامه جداگانه و بدون همراهی والدین و یا نمایندگان قانونی آنها سفر می‌کنند، منوط به ارائه کپی گواهی تولد، همچنین کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آنها و مدارک شناسایی آنان است. همه این مدارک باید به تأیید دفتر اسناد رسمی رسیده باشد.

هزینه صدور ویزا از سوی سفارت برای اتباع جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر است:

  • ویزای ترانزیت و ویزای یک بار ورود: 20 دلار
  • ویزای کثیرالورود: 350 دلار

 توجه: گذرنامه و یا مدرک عبور از مرز اتباع خارجی باید حداقل 3 ماه پس از تاریخ انقضای ویزای درخواستی اعتبار داشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای الکترونیکی

جهت اخذ ویزای الکترونیکی باید به سایت سفارت جمهوری آذربایجان به این آدرس مراجعه کنید: www.evisa.gov.az

برای اخذ ویزای الکترونیکی باکو نیازی به مراجعه حضوری متقاضی در سفارت نیست. مدارک مورد نیاز برای درخواست صدور ویزای الکترونیک:

  1. اسکن صفحه اول گذرنامه به صورت واضح و طبق نمونه موجود در سایت اخذ ویزای الکترونیکی
  2. اسکن یک قطعه عکس 4*6 رنگی با زمینه سفید

ویزای الکترونیکی پس از بررسی و صدور از طرف سفارت جمهوری آذربایجان به صورت فایل JPG از طریق ایمیل برای شما ارسال می‌شود.

از مزایای مهم ویزای الکترونیکی باکو این است که تاریخ شروع اعتبار اقامت ۳۰ روزه را متقاضی تعیین می‌کند و حتی افراد هفته‌ها قبل از سفر می‌توانند برای دریافت ویزا اقدام کنند و در تاریخ مورد نظر مدت اقامت ۳۰ روزه خود را تعیین کنند.

نکته‌هایی که به شما کمک می‌کند

  • از تمامی مدارک بایستی یک نسخه کپی در کاغذ A4 ارائه شود.
  •  یک نسخه از تصویر تمام مدارک را در گوشی تلفن همراه خود هم داشته باشید.
  • در صورت تقاضای سفارت آذربایجان، مسافرین موظف هستند در زمان تعیین‌شده از سوی سفارت برای مصاحبه حاضر شوند.

 چرا دالاهو را برای ویزا انتخاب کنم؟

  • سابقه‌ طولانی اخذ ویزا در تورهای گروهی خارجی و اِشراف کامل به شرایط دریافت ویزا
  • رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز در صورت درخواست مسافربا مهر و امضای آژانس
  • تکمیل فرم درخواست ویزای باکو توسط کارشناسان دالاهو
  • اطلاعات به‌روز و دقیق از شرایط دریافت ویزای باکو
  • عدم نیاز به مراجعه‌ حضوری به سفارت جمهوری آذربایجان در اکثر موارد
  • پاسخگویی سریع توسط پشتیبان‌های دالاهو
  • شفافیت در ارائه‌ اطلاعات

باز هم سوال دارم

اگر هنوز سوالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها باشید. با این حال اگر پاسخ سوال‌تان را اینجا هم نگرفتید، در بخش نظرات از ما بپرسید و یا با کارشناسان دالاهو تماس بگیرید.

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

خوشبختانه لازم نیست که شما به صورت حضوری به سفارت آذربایجان مراجعه کنید. برای گرفتن ویزای باکو به هر دو روش، مدارک و اطلاعات مورد نیاز را به دالاهو بسپارید تا کلیه مراحل فرآیند اخذ ویزا به صورت حرفه‌ای و دقیق انجام شود. البته همان‌طور که توضیح داده شد، در صورت تقاضای سفارت آذربایجان، مسافرین موظف هستند در زمان تعیین‌شده از سوی سفارت برای مصاحبه حاضر شوند.

چه زمانی برای گرفتن ویزا به دالاهو مراجعه کنم؟

با توجه به نوع ویزای درخواستی، زودتر از زمان مورد نیاز صدور ویزا بایستی اقدام کرد.

پاسخ‌دهی سفارت باکو چقدر زمان می‌برد؟

بدون در نظر گرفتن ایام تعطیل مدت زمان صدور ویزا ۳ روز کاری است. اما توجه داشته باشید که به طور کلی، ممکن است ویزا خیلی زود صادر شود یا مدت بیشتری طول بکشد.

آیا صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاش‎مان را می‌کنیم، اما این نکته را یادتان باشد: تنها کسی که ویزای شما را صادر می‌کند شخص سفیر است یا همان کسی که مُهر را بر روی برگه‌ پاسپورت شما می‌زند.

آیا می توانم مدارک را خودم ترجمه کنم؟

برای ویزای سفر به باکو، نیازی به ترجمه مدارک نیست.

ویزای توریستی چه نوع ویزایی است؟

همانگونه که قبلا اشاره شد، ویزای توریستی برای گردش و مسافرت تفریحی ارائه می‌شود. بنابراین شما با داشتن این ویزا نمی‌توانید در کشور مورد نظر کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید.

ویزای توریستی باکو چند روزه است؟

مدت اعتبار ویزای توریستی باکو 90 روز، و زمان اقامت با ویزای توریستی باکو حداکثر ۳۰ روز است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان یا درخواست ویزای باکو، با ما تماس بگیرید: 66468471-021


1396/09/14 | کد مطلب: 3974
برچسب‌ها: ویزا
سپیده اقتداری

کارشناس ارشد فلسفه هنر، مترجم و ویراستار، علاقه‌مند به خواندن و نوشتن.


تهیه و تدوین: تحریریه دالاهو
لطفا در نشر دانسته‌های خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب‌سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.


  • به اشتراک بگذارید:

بحث و تبادل نظر
نظر دهید
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل