021 4166 3000

ویزای آمریکا (وقت سفارت امریکا در آنکارا)

قصد سفر به آمریکا را دارید؟ به اقامت دائم در این کشور فکر می‌کنید؟ اگر چنین قصدی دارید، گرفتن ویزا یکی از دغدغه‌های شما خواهد بود. شما برای گرفتن ویزای آمریکا، ابتدا باید وقت سفارت بگیرید. حتما نگران رفتن به سفارت آمریکا هستید مخصوصا این‌که سفارت این کشور در ایران فعالیت ندارد و شما مجبورید به کشورهای همسایه مراجعه کنید. با این شرایط شاید فکر کنید گرفتن وقت سفارت آمریکا کار بسیار سختی است و قید آن را بزنید. اما لازم است بدانید تنها با یک تماس و ارائه چند مدرک می‌توانید این مشکل را حل کنید. می‌پرسید چگونه؟ ادامه مطلب را بخوانید.

در سفر به آمریکا چه ویزایی بگیرم؟

همه ما می‌دانیم برای سفر به کشورهای خارجی به ویزا نیاز داریم. اما تا به حال در مورد نوع ویزا فکر کرده‌اید؟ قوانین مهاجرتی مختلفی در خصوص ویزاها وجود دارد. این قوانین بسته به هدف شما از مسافرت مشخص می‌کند که چه نوع ویزایی باید داشته باشید. به طور کلی دو نوع ویزا برای ورود به آمریکا وجود دارد که در زیر به آن اشاره می‌کنیم.

  1. ویزای مهاجرتی: برای اقامت دائم
  2. ویزای غیر مهاجرتی: برای کسب و کار، توریستی، تفریحی

گرفتن وقت سفارت آمریکا را به دالاهو بسپارید.

نکته مهمی که باید بدانید:

یکی از مسائل مهم در برنامه‌ریزی برای سفر به آمریکا، آگاهی از اولین فرصت کنسولگری مورد نظر است.فاصله زمانی تا اولین وقت موجود، با توجه به تعداد متقاضیان دریافت ویزا و محدودیت پذیرش کنسولگری مورد نظر متغیر است.گاهی می‌توان برای روز بعد وقت مصاحبه دریافت کرد و گاهی وقت‌های سفارت آمریکا تا چندین ماه پر شده است.

طبقه‌بندی ویزاها بر اساس وقت یکسان:

نوع ویزای شما در  گرفتن وقت سفارت موثر است. ویزاهایی که وقت یکسان دارند در زیر طبقه‌بندی شده است.

  1. ویزاهای کاری، تفریحی، دیدار آشنایان، کارهای پزشکی
  2. ویزای دانشجویی و فرصت مطالعاتی
  3. ویزای نامزدی و سرمایه‌گذاری
  4. متقاضیان دریافت گرین کارت و سیتیزن‌های آمریکا

اطلاعات تکمیلی

معمولا اولین وقت موجود برای متقاضیان دریافت ویزای گروه دوم و چهارم نزدیک تر از سایر گروه ها است. برخی از کنسولگری ها به طور مقطعی تمرکز خود را بر نوع خاصی از ویزا افزایش یا کاهش می‌دهند، حتما پیش از اقدام به برنامه‌ریزی قطعی برای سفر، از اولین وقت موجود برای نوع ویزای درخواستی و شرایط جاری در کنسولگری مورد نظر اطلاع حاصل نمایید.

نکته 1: وقت‌های نمایش داده شده در این تقویم مربوط به یک وقت انفرادی ویزاهای گروه اول است.

نکته 2: با توجه به امکان تغییر وقت سفارت آمریکا، گاهی متقاضیان تایخ وقت گرفته شده خود را تغییر می‌دهند، بنابراین ممکن است برخی از وقت‌هایی که در حال حاضر پر شده اند دوباره باز شوند.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت آمریکا:

دالاهو، تنها با فرمی که مورد تایید شما باشد و ارائه مدارک زیر برای شما وقت سفارت آمریکا می‌گیرد.

  1. کپی صفحه اول پاسپورت (با حداقل 6 ماه اعتبار)
  2. عکس5 در 5 (صورت به طور کامل معلوم باشد)
  3. پر کردن فرم DS_160 فارسی (ارائه فرم در صورت کامل بودن از طرف مسافر)
  4. آدرس ایمیل معتبر مسافر
  5. درخواست بر روی سربرک
  6. در صورت داشتن ویزای آمریکا در گذشته، ارسال اسکن از صفحه ویزا الزامی است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

  • اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت‌های قبلی
  • فرم دعوتنامه، فرم 134 یا رزرواسیون هتل
  • ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک
  • مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره برداری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شورای اصناف و....
  • ترجمه سوابق بیمه
  • ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس، خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
  • نامه تمکن به انگلیسی Statement Bank
  • پرینت شش ماهه حساب بانکی لاتین
  • ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافیت
  • 2قطعه عکس 5 در 5 رنگی با زمینه سفید
  • DS-160 Confirmation Page
  • Appointment Confirmation.
  • مخصوص متقاضیان F1: فرم I – 20، مدرک تحصیلی، SEVIS Fee Payment Confirmation
  • مخصوص متقاضیان J1: فرم DS – 2019، SEVIS Fee Payment Confirmation

هزینه‌ها:

وقت سفارت در آنکارا (عادی): 230 دلار

تکمیل فرم DS:  مبلغ 120 هزار تومان

تعیین وقت معاینه در آنکارا: 80 هزار تومان

پرداخت Service Fee: مبلغ 50 دلار + Service fee

 

 



1397/02/30 | کد مطلب: 4143
برچسب‌ها: ویزا
سیما رفیعی

کارشناس ارشد فلسفه غرب، علاقه‌مند به سینما، مطالعه و ورزش


تهیه و تدوین: تحریریه دالاهو
لطفا در نشر دانسته‌های خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب‌سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.


  • به اشتراک بگذارید:




بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
احمد پاك ايمان
1397/05/06 10:53
اطلاعات خوبى را ارايه نموديد لطفاً بفرماييد كه آيا اصولاً سفارت أمريكا در ارمنستان به ايرانى هاىى كه مثل من قصد ديدن فرزند دانشجو ى خود را دارند با توجه به قانون سوم مهاجرتى ترامپ ويزاى توريستى مىدهد؟
پاسخ دهید...