تنها یک بار زندگی می‌کنیم...
021 6646 8471

خدمات ویزا

ویزای تونس
1 رای شما هم امتیاز بدهید!
از 990,000 تومان
91,224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.

ویزای تونس را با دالاهو بگیرید

«چطور می‌توانم ویزای تونس بگیرم؟» اگر به دنبال گرفتن ویزای کشور تونس هستید و فکر می‌کنید کاری سخت در پیش دارید، باید به شما ‌بگوییم که اینطور نیست. فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا ما تمام کارهای مربوط به اخذ ویزا را برای‌تان انجام دهیم. «اما واقعا با یک تماس امکان دارد؟»


ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که به خاطر شرایط کاری‌تان قادر به انجام امور اخذ ویزا نباشید. شاید هم با مراحل اخذ آن آشنایی ندارید و به دنبال راهی مطمئن هستید. می‌دانستید بیشتر اوقات لازم نیست شما به سفارت هر کشوری مراجعه کنید؟ فقط کافیست مدارک‌تان را آماده کنید و با ما تماس بگیرید. «اما چه مدارکی؟ روند اخذ ویزا چه مراحلی دارد؟»

اخذ ویزای تونس با دالاهو.

چه مدارکی برای ویزای تونس نیاز دارم؟

1- تکمیل فرم درخواست ویزا 
2- دو قطعه عکس 3*4 
3- اصل و کپی پاسپورت
4- وچر هتل 
5- وچر پرواز  
6- کپی ویزاهای قبلی
 
 
نکته: موارد 1، 4 و 5 توسط دالاهو ارائه خواهد شد.
 

نکته مهمی که باید بدانید:

اعتبار ویزای تونس سه ماه است و شما می‌توانید در این مدت 1 ماه در تونس اقامت کنید. لازم به توضیح است که ویزای این کشور از نوع «یک‌بار ورود» است.
 

چرا دالاهو را برای ویزا انتخاب کنم؟

  • سابقه‌ طولانی اخذ ویزا در تورهای گروهی خارجی و اشراف کامل به شرایط دریافت ویزا
  • گرفتن رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز در صورت درخواست مسافر با مهر و امضای آژانس
  • تکمیل فرم درخواست ویزای تونس توسط کارشناسان دالاهو
  • اطلاعات به روز و دقیق از شرایط دریافت ویزای تونس
  • عدم نیاز به مراجعه‌ حضوری به سفارت تونس
  • دریافت دعوت‌نامه از نهاد گردشگری تونس
  • پاسخگویی سریع توسط پشتیبان‌های دالاهو
  • شفافیت در ارائه‌ اطلاعات

باز هم سوال دارم

اگر هنوز سوالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها بگردید. با این حال، اگر پاسخ سوال‌تان را اینجا نگرفتید در بخش نظرات از ما بپرسید.

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

خوشبختانه لازم نیست شما به صورت حضوری به سفارت بروید. کافیست مدارک و اطلاعات لازم را به دالاهو بسپارید تا کلیه فرآیند اخذ ویزا، سریع و حرفه‌ای انجام شود.

چه زمانی برای گرفتن ویزا به دالاهو مراجعه کنم؟

به طور کلی، برای گرفتن وقت ویزا و تحویل مدارک ویزا نباید از مدت‌ها قبل این کار را انجام دهید. حداقل 20 روز قبل از آغاز سفر روند تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها آغاز می‌شود. برای مثال، اگر می‌خواهید نوروز به تونس بروید، حداکثر تا 10 اسفند باید مدارک خود را تکمیل کنید و به دالاهو تحویل دهید.

پاسخ سفارت چقدر طول می‌کشد؟

اگر به صورت انفرادی اقدام کنید، حداقل 10 روز کاری طول می‌کشد. اما اگر حداقل یک گروه 20 نفره برای اخذ ویزا مدارک ارائه دهند، این زمان فقط یک روز کاری خواهد بود. 

آیا صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم، اما این نکته را یادتان باشد که ویزای شما از طرف نمایندگی کشور مقصد (سفارت و یا کنسولگری) صادر می‎شود و افراد صادرکننده ویزا در صدور و یا عدم صدور ویزا مختارند.

آیا باید از همه‌ مدارک کپی تهیه کنم؟

خیر، فقط کپی پاسپورت، مطابق آنچه که در قسمت مدارک نوشته شده است، کافیست.

آیا باید برای مصاحبه به سفارت بروم؟

احتیاجی نیست شما برای مصاحبه به سفارت بروید.

آیا می‌توانم مدارکم را خودم ترجمه کنم؟

نیازی به ترجمه مدارک نیست.

آیا باید شناسنامه را به سفارت بدهم؟

خیر نیازی نیست. 

اگر سند مالکیت برای شخص دیگری باشد، باز هم قابل قبول است؟

نیازی به ارائه سند ملکی نیست.

ویزای توریستی چه نوع ویزایی است؟

همانگونه که قبلا اشاره شد، ویزای توریستی برای گردش و مسافرت تفریحی ارائه می‌شود. بنابراین شما با داشتن این ویزا نمی‌توانید در کشور مورد نظر کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید. 

ویزای توریستی تونس چند روزه است؟

ویزای تونس سه ماه اعتبار دارد و شما با این ویزا می‌توانید یک ماه در تونس اقامت داشته باشید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان یا درخواست ویزای تونس و یا تور تونس با ما تماس بگیرید:

021-66468471

اطلاعات تکمیلی

برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید از طریق واتس‌اپ یا تلگرام با ما در ارتباط باشید.

چی بهتر از خرید آنلاین!
  • محیط زیست پاک می‌مونه با خرید غیرحضوری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، به آبی ماندن آسمان کمک کنید.
  • ساده‌تر از خرید تلفنی خرید آنلاین هم برای شما ساده‌تره هم برای ما، سه مرحله است ‌و کاملا هوشمند.
  • هر وقت بخواین 24 ساعته ثبت‌نام کنید؛ همکاران ما در ساعت اداری با شما تماس می‌گیرند.
  • قابل پیگیریه بعد از خرید کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود. کارشناسان دالاهو با شما تماس می‌گیرند.
خرید آنلاین یا رزرو خدمات ویزا
قابل پرداخت توسط تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب
91224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.
نوع ثبت‌نام
تعداد
نفر
قیمت هر نفر
از 990,000 تومان
مبلغ قابل پرداخت
990000 تومان
لطفا نوع ثبت‌نام خود را انتخاب نمایید.
در حال حاضر امکان خرید آنلاین وجود ندارد.
لطفا گزینه‌‌های دیگر را امتحان نمایید.
15
نسبت به رزرو اقدام نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
15
فقط در صورتی‌که قبلا به صورت اینترنتی یا تلفنی ثبت‌نام کردید، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.
لطفا همان آدرس ایمیل و شماره تلفن همراهی را که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد کنید.
اگر هنوز مبلغی از هزینه‌ی سفرتان باقی‌مانده می‌توانید از این گزینه برای پرداخت استفاده کنید.
7
اگر شخصی این سفر را کنسل کرد، با توجه به الویت در لیست انتظار، شما جایگزین می‌شوید.
7
نام
نام خانوادگی
تلفن همراه
ایمیل
فیروزه بهبهانی از سال 1392 تا به حال 145 بار با دالاهو سفر کرده است.
از وقتی یادم می‌آید در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت زندگی من بوده است. سال‌ها کوهنوردی می‌کردم تا اینکه از اردیبهشت سال 92 تقریبا هر هفته با تورهای طبیعت گردی دالاهو همراه شده ام. هم اکنون 140 سفر طبیعت‌گردی با دالاهو داشته‌ام و همچنان در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت و شادمانی من است.
برخی از سفرهای فیروزه بهبهانی: دریاچه گهر دریاچه نئور تا سوباتان

در صورتی‌که به هر دلیلی امکان ثبت‌نام آنلاین برای شما میسر نبود می‌توانید پس از تماس تلفنی و اطمینان از امکان‌پذیر بودن ثبت‌نام، مبلغ این سفر را به حساب زیر واریز و مشخصات فیش واریزی خود را از طریق تماس تلفنی به همکاران ما اطلاع دهید.

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
برای مشاهده نظرات بیشتر کلیک نمایید