تنها یک بار زندگی می‌کنیم...
021 6646 8471

خدمات ویزا

ویزای تایلند
1 رای شما هم امتیاز بدهید!
40 یورو
91,224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.

ویزای تایلند را با دالاهو بگیرید

برای گرفتن ویزای تایلند به چه مدارکی نیاز داریم؟ حتما شما هم می‌دانید که قوانین کشورها و سفارت‌های مختلف برای گرفتن ویزا متفاوت است. گاهی با مراحل اخذ ویزا آشنا نیستیم یا نمی‌دانیم برای دریافت آن چه مدارکی لازم است. اگر اطلاعات درست و کاملی از مدارک و شرایط دریافت ویزا نداشته باشید، انجام مراحل آن برای‌تان دشوار می‌شود. در این نوشته مدارک لازم برای گرفتن ویزای تایلند و نکات کلی و مهم آن را برای شما آماده کرده‌ایم.


چطور ویزای تایلند بگیریم؟

چه مدارکی برای ویزای توریستی تایلند نیاز دارم؟

برای دریافت ویزای توریستی یکبار ورود به کشور تایلند به این مدارک نیاز دارید:

  1. اصل و کپی بلیت تایید‌شده هواپیما به مقصد تایلند (حتما در یک صفحه A4)
  2. یک قطعه عکس جدید 3×4
  3. اصل گذر نامه (اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.)
  4. کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  5. تکمیل فرم صدور ویزا (فرم ویزا حتما باید تایپ‌شده باشد.) (فرم درخواست ویزای تایلند)
  6. وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ 40 یورو (برای ویزای توریستی یک‌بار ورود) است.
  7. کپی بلیط (حتما در یک صفحه A4)
  8. نامه ضمانت آژانس مسافرتی (در صورتی که از طریق آژانس اقدام گردد)

توجه داشته باشید که متقاضی باید شخصا صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء کند.

 نکته‌هایی که به شما کمک می‌کند

  • از تمامی مدارک بایستی یک نسخه کپی در کاغذ A4 ارائه شود.

باز هم سوال دارم

اگر هنوز سوالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها باشید.

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

برای گرفتن ویزای کشور تایلند لازم است که حتما به سفارت این کشور مراجعه کنید.

چه زمانی برای گرفتن ویزا اقدام کنم؟

معمولا دو ماه قبل از آغاز سفر باید برای دریافت ویزا اقدام و روند تکمیل و تحویل مدارک را آغاز کنید.

پاسخ‌دهی سفارت تایلند چقدر زمان می‌برد؟

مدت زمانی که باید برای صدور ویزا منتظر بمانید به نوع ویزا بستگی دارد. صدور ویزای توریستی یک ماهه‌ عادی تایلند ۷ تا ۱۰ روز کاری طول می‌کشد. برای ویزای توریستی یک ماهه فوری هم باید ۳ تا ۴ روز کاری منتظر بمانید.

منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت تایلند در تهران است. روزهای جمعه، شنبه و تعطیلات رسمی سفارت، روز کاری محسوب نمی‌شوند.

آیا صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد که ویزای شما از طرف نمایندگی کشور مقصد (سفارت و یا کنسولگری) صادر می‎شود و افراد صادرکننده ویزا در صدور و یا عدم صدور ویزا مختارند.

ویزای توریستی چه نوع ویزایی است؟

همانگونه که قبلا اشاره شد، ویزای توریستی برای گردش و مسافرت تفریحی ارائه می‌شود. بنابراین شما با داشتن این ویزا نمی‌توانید در کشور مورد نظر کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید.

ویزای توریستی تایلند چند روزه است؟

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند سه ماه پس از صدور آن است. همچنین با دریافت ویزای تایلند می‌توانید ۳۰ یا ۶۰ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان یا درخواست ویزای تایلند و یا تور تایلند با ما تماس بگیرید:

021-66468471

اطلاعات تکمیلی

برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید از طریق واتس‌اپ یا تلگرام با ما در ارتباط باشید.

چی بهتر از خرید آنلاین!
  • محیط زیست پاک می‌مونه با خرید غیرحضوری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، به آبی ماندن آسمان کمک کنید.
  • ساده‌تر از خرید تلفنی خرید آنلاین هم برای شما ساده‌تره هم برای ما، سه مرحله است ‌و کاملا هوشمند.
  • هر وقت بخواین 24 ساعته ثبت‌نام کنید؛ همکاران ما در ساعت اداری با شما تماس می‌گیرند.
  • قابل پیگیریه بعد از خرید کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود. کارشناسان دالاهو با شما تماس می‌گیرند.
خرید آنلاین یا رزرو خدمات ویزا
قابل پرداخت توسط تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب
91224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.
نوع ثبت‌نام
تعداد
نفر
قیمت هر نفر
40 یورو
مبلغ قابل پرداخت
0 تومان
لطفا نوع ثبت‌نام خود را انتخاب نمایید.
در حال حاضر امکان خرید آنلاین وجود ندارد.
لطفا گزینه‌‌های دیگر را امتحان نمایید.
15
نسبت به رزرو اقدام نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
15
فقط در صورتی‌که قبلا به صورت اینترنتی یا تلفنی ثبت‌نام کردید، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.
لطفا همان آدرس ایمیل و شماره تلفن همراهی را که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد کنید.
اگر هنوز مبلغی از هزینه‌ی سفرتان باقی‌مانده می‌توانید از این گزینه برای پرداخت استفاده کنید.
7
اگر شخصی این سفر را کنسل کرد، با توجه به الویت در لیست انتظار، شما جایگزین می‌شوید.
7
نام
نام خانوادگی
تلفن همراه
ایمیل
فیروزه بهبهانی از سال 1392 تا به حال 145 بار با دالاهو سفر کرده است.
از وقتی یادم می‌آید در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت زندگی من بوده است. سال‌ها کوهنوردی می‌کردم تا اینکه از اردیبهشت سال 92 تقریبا هر هفته با تورهای طبیعت گردی دالاهو همراه شده ام. هم اکنون 140 سفر طبیعت‌گردی با دالاهو داشته‌ام و همچنان در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت و شادمانی من است.
برخی از سفرهای فیروزه بهبهانی: دریاچه گهر دریاچه نئور تا سوباتان

در صورتی‌که به هر دلیلی امکان ثبت‌نام آنلاین برای شما میسر نبود می‌توانید پس از تماس تلفنی و اطمینان از امکان‌پذیر بودن ثبت‌نام، مبلغ این سفر را به حساب زیر واریز و مشخصات فیش واریزی خود را از طریق تماس تلفنی به همکاران ما اطلاع دهید.

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
برای مشاهده نظرات بیشتر کلیک نمایید