021 6646 8471

خدمات ویزا

ویزای چین
1 رای شما هم امتیاز بدهید!
از 100,000 تومان
83,292 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.

ویزای چین را با دالاهو بگیرید

چطور می‌توانم ویزای چین بگیرم؟ اگر به دنبال گرفتن ویزای کشور چین هستید و فکر می‌کنید کاری سخت در پیش دارید، باید به شما ‌بگوییم که اینطور نیست. فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا ما تمام کارهای مربوط به اخذ ویزا را برای‌تان انجام دهیم. واقعا با یک تماس امکان دارد؟


حتما برای شما هم پیش آمده که به خاطر شرایط کاری‌تان قادر به انجام کارهای اخذ ویزا نبوده‌ و یا شاید هم با مراحل اخذ آن آشنایی ندارید و به دنبال راهی مطمئن هستید. می‌دانستید بیشتر اوقات لازم نیست که شما به سفارت هر کشوری مراجعه کنید؟ فقط کافیست مدارک‌تان را آماده کنید و با ما تماس بگیرید. اما چه مدارکی فراهم کنید و چه مراحلی پیش رو دارید؟

چطور می‌توانم ویزای چین بگیرم؟

 چه مدارکی برای ویزای چین نیاز دارم؟

ویزای توریستی برای کسانی است که با هدف گردشگری وارد چین می‌شوند. بنابراین این نوع ویزا به مسافر اجازه‌ کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا نمی‌دهد. ویزای توریستی چین از طریق سفارت جمهوری خلق چین در تهران صادر می‌شود.

برای گرفتن ویزای توریستی چین لازم است مدارک زیر را آماده کنید:

  1. کپی تمام صفحات شناسنامه
  2. اصل گذرنامه امضاشده و حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به همراه کپی از صفحه‌ اول و صفحات دارای ویزا و مهر ورود و خروج.
  3. دو قطعه عکس 4*6 رنگی جدید، تمام رخ، با زمینه سفید و بدون روتوش
    • در صورت گذشت بیش از ۶ ماه از تاریخ صدور پاسپورت، عکس باید با عکس پاسپورت متفاوت باشد.
    • عکس باید بدون عینک باشد.
  4. گواهی تمکن مالی و پرینت سه‌ ماه آخر با حداقل موجودی 10 میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگیسی 
    • مهر و امضای بانک در زیر گواهی تمکن مالی و پرینت گردش حساب الزامی است.

علاوه بر مدارک پیش‌گفته، مدارکی از قبیل «بلیط رفت و برگشت پروازی»، «رزرو قطعی هتل‌ها»، «بیمه مسافرتی» و «فرم درخواست ویزا» توسط همکاران دالاهو تهیه و به پرونده شما اضافه خواهد شد.

نکته‌هایی که به شما کمک می‌کند

  • از تمامی مدارک بایستی ۱ نسخه کپی در کاغذ A4 ارائه شود.
  • در صورت تقاضای سفارت چین، مسافرین موظف هستند در زمان تعیین‌شده از سوی سفارت برای مصاحبه حاضر شوند.

 چرا دالاهو را برای ویزا انتخاب کنم؟

  • سابقه‌ طولانی اخذ ویزا در تورهای گروهی خارجی و اِشراف کامل به شرایط دریافت ویزا
  • رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز در صورت درخواست مسافر با مهر و امضای آژانس
  • تکمیل فرم درخواست ویزای چین توسط کارشناسان دالاهو
  • اطلاعات به‌روز و دقیق از شرایط دریافت ویزای چین
  • عدم نیاز به مراجعه‌ حضوری به سفارت چین
  • پاسخگویی سریع توسط پشتیبان‌های دالاهو
  • شفافیت در ارائه‌ اطلاعات

 باز هم سوال دارم

اگر هنوز سوالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها باشید. با این حال، اگر پاسخ سوال‌تان را اینجا هم نگرفتید، در بخش «نظرات» از ما بپرسید و یا با کارشناسان دالاهو تماس بگیرید.

 آیا حتما باید به سفارت بروم؟

خوشبختانه لازم نیست که شما به صورت حضوری به سفارت چین مراجعه کنید. مدارک و اطلاعات مورد نیاز را به دالاهو بسپارید تا تمام مراحل فرآیند اخذ ویزا به صورت حرفه‌ای و دقیق انجام شود.

 چه زمانی برای گرفتن ویزا به دالاهو مراجعه کنم؟

معمولا دو ماه قبل از آغاز سفر باید برای دریافت ویزا اقدام و روند تکمیل و تحویل مدارک را آغاز کنید.

 پاسخ‌دهی سفارت چین چقدر زمان می‌برد؟

بررسی اولیه‌‌ مدارک برای صدور یک هفته طول می‌کشد و این فرآیند در بیست روز کاری تمام می‌شود. به طور کلی، ممکن است ویزا خیلی زود صادر شود یا مدت بیشتری طول بکشد.

 آیا صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد که ویزای شما از طرف نمایندگی کشور مقصد (سفارت و یا کنسولگری) صادر می‎شود و افراد صادرکننده ویزا در صدور و یا عدم صدور ویزا مختارند.

ویزای توریستی چه نوع ویزایی است؟

همانگونه که قبلا اشاره شد، ویزای توریستی برای گردش و مسافرت تفریحی ارائه می‌شود. بنابراین شما با داشتن این ویزا نمی‌توانید در کشور مورد نظر کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید.

 ویزای توریستی چین چند روزه است؟

مدت اعتبار ویزای توریستی چین حداکثر 30 روزه است.

دالاهو این مطالب را تنها برای اطلاعات بیشتر شما تهیه کرده ‎است و در حال حاضر خدمات ویزای تک این کشور را ارائه نمی‎دهد.

چی بهتر از خرید آنلاین!
  • محیط زیست پاک می‌مونه با خرید غیرحضوری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، به آبی ماندن آسمان کمک کنید.
  • ساده‌تر از خرید تلفنی خرید آنلاین هم برای شما ساده‌تره هم برای ما، سه مرحله است ‌و کاملا هوشمند.
  • هر وقت بخواین 24 ساعته ثبت‌نام کنید؛ همکاران ما در ساعت اداری با شما تماس می‌گیرند.
  • قابل پیگیریه بعد از خرید کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود. کارشناسان دالاهو با شما تماس می‌گیرند.
خرید آنلاین یا رزرو خدمات ویزا
قابل پرداخت توسط تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب
83292 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.
نوع ثبت‌نام
تعداد
نفر
قیمت هر نفر
از 100,000 تومان
مبلغ قابل پرداخت
100000 تومان
لطفا نوع ثبت‌نام خود را انتخاب نمایید.
در حال حاضر امکان خرید آنلاین وجود ندارد.
لطفا گزینه‌‌های دیگر را امتحان نمایید.
15
نسبت به رزرو اقدام نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
15
فقط در صورتی‌که قبلا به صورت اینترنتی یا تلفنی ثبت‌نام کردید، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.
لطفا همان آدرس ایمیل و شماره تلفن همراهی را که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد کنید.
اگر هنوز مبلغی از هزینه‌ی سفرتان باقی‌مانده می‌توانید از این گزینه برای پرداخت استفاده کنید.
7
اگر شخصی این سفر را کنسل کرد، با توجه به الویت در لیست انتظار، شما جایگزین می‌شوید.
7
نام
نام خانوادگی
تلفن همراه
ایمیل
سعید مقدریان از سال 1389 تا به حال 45 بار با دالاهو سفر کرده است.
سفرهای طبیعت‌گردی رو با دالاهو شناختم. دالاهو به‌تدریج و ضمن سفرهای خاطره‌انگیز، ذهنیت و دیدگاه من رو مثل یک پازل شکل داد.
برخی از سفرهای سعید مقدریان: اروپا بهترین‌های ایندوچاینا

در صورتی‌که به هر دلیلی امکان ثبت‌نام آنلاین برای شما میسر نبود می‌توانید پس از تماس تلفنی و اطمینان از امکان‌پذیر بودن ثبت‌نام، مبلغ این سفر را به حساب زیر واریز و مشخصات فیش واریزی خود را از طریق تماس تلفنی به همکاران ما اطلاع دهید.

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
برای مشاهده نظرات بیشتر کلیک نمایید