تنها یک بار زندگی می‌کنیم...
021 6646 8471

ویزای ایران

دریافت ویزای تجاری
1 رای شما هم امتیاز بدهید!
از 100,000 تومان
91,224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.

ویزای تجاری ایران

اگر قصد تجارت با افراد خارجی را دارید یا مهمانی دارید که برای انجام امور تجاری و کار قصد سفر به ایران را دارد، می‌توانید از امکان ویزای تجاری ایران استفاده کنید. اطلاع از جزئیات این نوع ویزا و نحوه اقدام برای آن کاری دشواری نیست. کافیست با دالاهو تماس بگیرید. ما در این زمینه به شما مشاوره می‌دهیم و برای گرفتن ویزای تجاری به شما و مهمانان‌تان کمک می‌کنیم.


ویزای تجاری ایران

اتباع بیشتر از 100 کشور دنیا برای ورود به ایران نیاز به ویزا دارند. قوانین و شرایط اتباع کشورهای مختلف برای دریافت ویزای ایران متفاوت است و این شرایط با توجه به روابط دیپلماتیک تغییر می‌کند. اتباع خارجی که قصد سفر به ایران را دارند با توجه به نوع فعالیت و دفعات ورودشان باید برای گرفتن ویزا اقدام کنند. انواع ویزای ایران شامل این موارد است: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای چندبار ورود (ویزای کثیرالمسافرت/ مولتی/ مولتی‌پل)، ویزای ترانزیت و ویزای اقوام. تقریبا اتباع تمام کشورها برای ورود به ایران نیاز به ویزا دارند. دریافت ویزای فرودگاهی نیز برای بسیاری از کشورها امکان‌پذیر است. 

آشنایی با شرایط ویزای تجاری ایران.

ویزای تجاری برای چه کسانی است؟

اگر فرد برای انجام امور تجاری و کار قصد سفر به ایران را داشته باشد، باید برای دریافت ویزای کاری اقدام کند. این نوع ویزا، با نام «ویزای شرکتی ایران» یا «ویزای تجاری ایران» شناخته می‌شود. ویزای تجاری ایران برای افرادی که قصد دارند بعدا ویزای چندبار ورود (ویزای کثیرالمسافرت/مولتی/ مولتی‌پل) بگیرند پیشنهاد می‌شود.

چه کسانی می‌توانند برای درخواست ویزای تجاری اقدام کنند؟

اگر شما قصد تجارت با افراد خارجی را داشته باشید می‌توانید از این امکان ویزای ایران استفاده کنید. شرکت‎های ثبت‌شده و کسانی که کارت بازرگانی دارند می‎توانند مستقیما از طریق وزارت امور خارجه ایران برای اتباع خارجی درخواست ویزای تجاری کنند. به طور کلی، میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت‌کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم برای درخواست ویزای تجاری:

  1. برای درخواست ویزای تجاری داشتن دعوتنامه از طرف شریک تجاری (حقیقی یا حقوقی) الزامی است. 
  2. دو قطعه عکس بیومتریک جدید 3*4 (عکس باید تمام رخ، بدون کلاه، عینک تیره و پشت نویسی شده باشد.)
  3. اصل گذرنامه معتبر متقاضی (گذرنامه باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.)
  4. تکمیل فرم مشخصات میزبان
  5. تکمیل فرم مشخصات مهمان
  6. نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضای رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافرت ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان
  7. روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت
  8. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت
  9. تصویر کارت ملی میزبان (دو طرف کارت)

چه نکات دیگری را باید بدانیم؟

  • برای جلوگیری از اتلاف وقت از ارسال مدارک ناقص خودداری کنید، به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نمی‌شود.
    • فرآیند اخذ ویزای تجاری بین 4 تا 10 روز کاری طول می‌کشد.
  • نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور می‌توانند در صورت لزوم از فرد متقاضی برای مصاحبه دعوت به عمل بیاورند.
  • با توجه به شرایط خاص ویزای چندبار ورود، ارائه درخواست شریک تجاری و یا کاری ایرانی و درخواست شرکت محلی ضروری است و در صورت لزوم پس از مذاکره با مدیران شرکت مزبور اقدام لازم انجام می‌شود.
  • جهت تکمیل مدارک و ساخت پنل شرکتی توسط آژانس، تکمیل فرم مشخصات میزبان و روزنامه رسمی و آگهی تغییرات الزامی است.

یادتان باشد، ارائه مدارک ضمانتی برای اعطای ویزا ایجاد نمی‌کند، پاسخ به درخواست روادید در مدت مقتضی اعلام خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزای تجاری ایران برای مهمانان‌تان، با بخش اینکامینگ دالاهو تماس بگیرید: 66468471

اطلاعات تکمیلی

برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید از طریق واتس‌اپ یا تلگرام با ما در ارتباط باشید.

چی بهتر از خرید آنلاین!
  • محیط زیست پاک می‌مونه با خرید غیرحضوری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، به آبی ماندن آسمان کمک کنید.
  • ساده‌تر از خرید تلفنی خرید آنلاین هم برای شما ساده‌تره هم برای ما، سه مرحله است ‌و کاملا هوشمند.
  • هر وقت بخواین 24 ساعته ثبت‌نام کنید؛ همکاران ما در ساعت اداری با شما تماس می‌گیرند.
  • قابل پیگیریه بعد از خرید کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود. کارشناسان دالاهو با شما تماس می‌گیرند.
خرید آنلاین یا رزرو ویزای ایران
قابل پرداخت توسط تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب
91224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.
نوع ثبت‌نام
تعداد
نفر
قیمت هر نفر
از 100,000 تومان
مبلغ قابل پرداخت
100000 تومان
لطفا نوع ثبت‌نام خود را انتخاب نمایید.
در حال حاضر امکان خرید آنلاین وجود ندارد.
لطفا گزینه‌‌های دیگر را امتحان نمایید.
15
نسبت به رزرو اقدام نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
15
فقط در صورتی‌که قبلا به صورت اینترنتی یا تلفنی ثبت‌نام کردید، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.
لطفا همان آدرس ایمیل و شماره تلفن همراهی را که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد کنید.
اگر هنوز مبلغی از هزینه‌ی سفرتان باقی‌مانده می‌توانید از این گزینه برای پرداخت استفاده کنید.
7
اگر شخصی این سفر را کنسل کرد، با توجه به الویت در لیست انتظار، شما جایگزین می‌شوید.
7
نام
نام خانوادگی
تلفن همراه
ایمیل
فیروزه بهبهانی از سال 1392 تا به حال 145 بار با دالاهو سفر کرده است.
از وقتی یادم می‌آید در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت زندگی من بوده است. سال‌ها کوهنوردی می‌کردم تا اینکه از اردیبهشت سال 92 تقریبا هر هفته با تورهای طبیعت گردی دالاهو همراه شده ام. هم اکنون 140 سفر طبیعت‌گردی با دالاهو داشته‌ام و همچنان در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت و شادمانی من است.
برخی از سفرهای فیروزه بهبهانی: دریاچه گهر دریاچه نئور تا سوباتان

در صورتی‌که به هر دلیلی امکان ثبت‌نام آنلاین برای شما میسر نبود می‌توانید پس از تماس تلفنی و اطمینان از امکان‌پذیر بودن ثبت‌نام، مبلغ این سفر را به حساب زیر واریز و مشخصات فیش واریزی خود را از طریق تماس تلفنی به همکاران ما اطلاع دهید.

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
محمدرضا
1397/12/22 15:26
سلام شرایط ویزای تجاری برای یک نفر تبعه کشور انگلستان به چه صورت می باشد؟
پاسخ دهید...
واحد تولید محتوای دالاهو
1398/01/10 10:59
دوست عزیز، سلام
برای کسب اطلاعات موردنظر با همکاران ما در بخش ویزا تماس بگیرید. شماره تماس: 02166414716
با تشکر از پیام شما
برای مشاهده نظرات بیشتر کلیک نمایید