تنها یک بار زندگی می‌کنیم...
021 4166 3000

خدمات ویزا

ویزای فیلیپین
1 رای شما هم امتیاز بدهید!
از 100,000 تومان
91,224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.

ویزای فیلیپین را با دالاهو بگیرید

چطور می‌توانم ویزای فیلیپین بگیرم؟ وقتی تصمیم می‌گیریم به کشور دیگری سفر کنیم، احتمالا این سوال جزو اولین سوال‌هایی است که ذهن ما را به خود مشغول می‌کند. برای گرفتن ویزا مهم‌ترین نکته این است که بدانیم چه مدارکی را باید آماده کنیم و بهترین زمان برای اقدام کی است. در این مطلب می‌توانید در مورد مدارک لازم برای اخذ ویزای فیلیپین بیشتر بخوانید و به طور خلاصه اطلاعاتی جهت دریافت ویزای توریستی این کشور به دست بیاورید.


چه مدارکی برای ویزای فیلیپین نیاز دارم؟

ویزای توریستی برای کسانی است که با هدف گردشگری وارد فیلیپین می‌شوند. بنابراین این نوع ویزا به مسافر اجازه‌ کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا نمی‌دهد. ویزای توریستی فیلیپین از طریق سفارت کشور فیلیپین در تهران صادر می‌شود.

چطور ویزای فیلیپین بگیریم؟!

مدارک لازم برای اتباع ایرانی جهت دریافت ویزای توریستی موقت فیلیپین:

  1. حضور مسافر در سفارت برای مصاحبه الزامی‌ است.
  2. تکمیل فرم درخواست ویزا (دریافت فرم ویزای فیلیپین)
  3. تاییدیه رزرو هتل یا دعوت‌نامه‌ای که نشان دهد شخص دعوت‌کننده ساکن کشور فیلیپین است:
  • چنانچه دعوت‌نامه از طرف فردی با ملیت فیلیپینی باشد که ساکن کشور فیلیپین است، یکی از مدارک شناسایی دولتی او برای تایید لازم است.
  • چنانچه دعوت‌نامه از طرف فردی با ملیت فیلیپینی خارج از این کشور باشد، کپی پاسپورت و بلیط هواپیمای او لازم است تا مشخص شود فرد در زمان سفر شما در فیلیپین حضور خواهد داشت.
  • چنانچه دعوت‌نامه از طرف افراد خارجی با اقامت دائم فیلیپین باشد، ارائه گواهی معتبر کارت مجوز افراد خارجی (ACR) و فتوکپی اطلاعات و صفحات ویزای پاسپورت آنها الزامی است. بازدیدکنندگان موقت (با ویزای غیر مهاجرتی یا 9a) نمی‌توانند دعوت‌نامه  ارسال کنند.
  1. هر یک از موارد زیر تایید تمکن مالی برای سفر به فیلیپین محسوب می‌شود:
  • گواهی گردش حساب بانکی با حداقل 6 ماه اعتبار
  • گواهی اشتغال به کار یا درآمد (برای افراد شاغل)
  • سند مالکیت زمین یا ملک یا پروانه کسب
  • برای متقاضیان با تمکن مالی بدون تاییدیه رسمی (از جمله کودکان زیر 18 سال که به همراه والدین‌شان سفر می‌کنند)، پرینت حساب بانکی (با گردش شش ماهه) به همراه تاییدیه رسمی حمایت حامی مالی لازم است.

توجه: تمام مدارک باید به طور رسمی به انگلیسی ترجمه شود و کپی مدارک مورد نیاز باید توسط متقاضی ارائه شود.

  1. رزرو بلیت رفت و برگشت یا بلیت ورودی و خروجی مقصدی که متقاضی نیاز به ویزا ندارد.
  2. یک قطعه عکس رنگی جدید با سایز عکس پاسپورت (از زمان عکس نباید بیشتر از 6 ماه گذشته باشد).
  3. هزینه صدور ویزا (50 دلار آمریکا یا معادل ریالی آن). هزینه صدور ویزا برای کسانی که ملیت فیلیپینی دارند با ارائه پاسپورت معتبر این کشور معادل 10 دلار آمریکا (یا معادل ریالی آن) بابت هزینه‌های متفرقه است. افراد زیر 15 سال که بدون والدین‌شان سفر می‌کنند، باید از طریق بخش کنسولگری مطابق مدارک لازم برای صدور ویزای مخصوص این افراد اقدام کنند. (اطلاعات بیشتر)

همسران کسانی که ملیت فیلیپینی دارند نیاز نیست مدارک شماره 3 و 4 را آماده کنند، به شرط آنکه یک نسخه از گواهی ازدواج رسمی‌شان را ارائه دهند. و اگر همسرشان نتواند با سفارت تماس بگیرد یا به سفارت مراجعه کند، شناسنامه ایرانی که نشان دهد هنوز همسر او هستند کفایت می‌کند.

ویزاهای صادرشده از سوی سفارت حداقل پس از 5 روز کاری برای متقاضی ارسال خواهد شد.

توجه: سفارت فیلیپین این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که برای متقاضیان با شرایط خاص درخواست مدارک اضافی یا مصاحبه بیشتر داشته باشد.

نظرات مربوط به خدمات بخش کنسولگری را می‌توانید از طریق ایمیل سفارت به آدرس tehran.pe@dfa.gov.ph یا tehranpe.dfa@gmail.com ارسال کنید. همچنین می‌توانید از طریق فرم‌های نظرسنجی مشتریان که در وبسایت قابل دانلود یا در بخش کنسولگری در دسترس هستند اقدام کنید.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره 22668774-76 داخلی 16 یا 21 یا 23 تماس بگیرید.

نکته‌هایی که به شما کمک می‌کند:

  • از تمامی مدارک بایستی ۱ نسخه کپی در کاغذ A4 ارائه شود.
  • مسافرین موظفند در زمان تعیین‌شده از سوی سفارت برای مصاحبه حاضر شوند.
  • یادتان باشد بهتر است هر زمان خواستید برای گرفتن ویزا اقدام کنید با سفارت تماس بگیرید تا از آخرین شرایط و مدارک لازم اطلاع پیدا کنید.

باز هم سوال دارم

اگر هنوز سوالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها باشید: 

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

برای گرفتن ویزای کشور فیلیپین لازم است که حتما به سفارت این کشور مراجعه کنید.

چه زمانی برای گرفتن ویزا اقدام کنم؟

معمولا دو ماه قبل از آغاز سفر باید برای دریافت ویزا اقدام و روند تکمیل و تحویل مدارک را آغاز کنید.

پاسخ‌دهی سفارت فیلیپین چقدر زمان می‌برد؟

در سایت سفارت فیلیپین زمان لازم برای ارسال ویزا پس از صدور حداقل 5 روز کاری اعلام شده است. اما به طور کلی، ممکن است ویزا خیلی زود صادر شود یا صدور آن مدت بیشتری طول بکشد.

آیا صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد که ویزای شما از طرف نمایندگی کشور مقصد (سفارت و یا کنسولگری) صادر می‎شود و افراد صادرکننده ویزا در صدور و یا عدم صدور ویزا مختارند.

ویزای توریستی چه نوع ویزایی است؟

همانگونه که قبلا اشاره شد، ویزای توریستی برای گردش و مسافرت تفریحی ارائه می‌شود. بنابراین شما با داشتن این ویزا نمی‌توانید در کشور مورد نظر کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید.

ویزای توریستی فیلیپین چند روزه است؟

مدت اعتبار ویزای توریستی فیلیپین سه ماه، و زمان اقامت با این ویزا حداکثر 30 روز است.

نحوه تماس با سفارت فیلیپین در ایران:

آدرس سفارت فیلیپین: تهران، خیابان ولیعصر، بعد از بزرگراه چمران، خیابان خیام، شماره 9.

تلفن: ۲۲۶۶۸۷۷۴ تا ۷۶

ایمیل‌های سفارت فیلیپین: tehranpe@yahoo.com و tehranpe@dfa.gov.ph

وبسایت سفارت فیلیپین در ایران: http://tehranpe.dfa.gov.ph/

ساعت کار سفارت فیلیپین در ایران: یک‌شنبه تا پنج‌شنبه، 8:00 تا 17:00

ساعت کار بخش کنسولگری: یک‌شنبه تا پنج‌شنبه، 8:00 تا 15:00

وبسایت سفارت جمهوری اسلامی ایران در مانیل: manila.mfa.gov.ir

وبسایت رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فیلیپین: manila.icro.ir

 

* این مطلب بر مبنای اطلاعات موجود در وبسایت سفارت فیلیپین در ایران تهیه و تنظیم شده است.

دالاهو این مطالب را تنها برای اطلاعات بیشتر شما تهیه کرده‎است و در حال حاضر خدمات ویزای تک این کشور را ارائه نمی‎دهد.

اطلاعات تکمیلی

برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید از طریق واتس‌اپ یا تلگرام با ما در ارتباط باشید.

چی بهتر از خرید آنلاین!
  • محیط زیست پاک می‌مونه با خرید غیرحضوری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، به آبی ماندن آسمان کمک کنید.
  • ساده‌تر از خرید تلفنی خرید آنلاین هم برای شما ساده‌تره هم برای ما، سه مرحله است ‌و کاملا هوشمند.
  • هر وقت بخواین 24 ساعته ثبت‌نام کنید؛ همکاران ما در ساعت اداری با شما تماس می‌گیرند.
  • قابل پیگیریه بعد از خرید کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود. کارشناسان دالاهو با شما تماس می‌گیرند.
خرید آنلاین یا رزرو خدمات ویزا
قابل پرداخت توسط تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب
91224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.
نوع ثبت‌نام
تعداد
نفر
قیمت هر نفر
از 100,000 تومان
مبلغ قابل پرداخت
100000 تومان
لطفا نوع ثبت‌نام خود را انتخاب نمایید.
در حال حاضر امکان خرید آنلاین وجود ندارد.
لطفا گزینه‌‌های دیگر را امتحان نمایید.
15
نسبت به رزرو اقدام نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
15
فقط در صورتی‌که قبلا به صورت اینترنتی یا تلفنی ثبت‌نام کردید، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.
لطفا همان آدرس ایمیل و شماره تلفن همراهی را که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد کنید.
اگر هنوز مبلغی از هزینه‌ی سفرتان باقی‌مانده می‌توانید از این گزینه برای پرداخت استفاده کنید.
7
اگر شخصی این سفر را کنسل کرد، با توجه به الویت در لیست انتظار، شما جایگزین می‌شوید.
7
نام
نام خانوادگی
تلفن همراه
ایمیل
فیروزه بهبهانی از سال 1392 تا به حال 145 بار با دالاهو سفر کرده است.
از وقتی یادم می‌آید در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت زندگی من بوده است. سال‌ها کوهنوردی می‌کردم تا اینکه از اردیبهشت سال 92 تقریبا هر هفته با تورهای طبیعت گردی دالاهو همراه شده ام. هم اکنون 140 سفر طبیعت‌گردی با دالاهو داشته‌ام و همچنان در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت و شادمانی من است.
برخی از سفرهای فیروزه بهبهانی: دریاچه گهر دریاچه نئور تا سوباتان

در صورتی‌که به هر دلیلی امکان ثبت‌نام آنلاین برای شما میسر نبود می‌توانید پس از تماس تلفنی و اطمینان از امکان‌پذیر بودن ثبت‌نام، مبلغ این سفر را به حساب زیر واریز و مشخصات فیش واریزی خود را از طریق تماس تلفنی به همکاران ما اطلاع دهید.

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
شهناز بهمنی نژاد
1397/12/25 22:46
سفیر فعلی ایران درفیلیپین‌کیست؟؟؟
پاسخ دهید...
برای مشاهده نظرات بیشتر کلیک نمایید