همسفر لحظه‌های بی‌تکرار...
021 4166 3000
جشنواره تورهای خارجی نوروز 1404
15 درصد تخفیف قیمت ارزی!
بــرو به صفحـــه جشنــواره
دیدنی‌های ارمنستان

کاسکاد: هزارپله

24 رای   شما هم امتیاز بدهید!

یکی از بناهای دیدنی شهر ایروان کاسکاد است. در بالای این بنا قسمت بزرگی از مرکز شهر را پیش روی شماست. برای رفتن به بالای کاسکاد می‌توانید از پله و یا پله برقی استفاده کنید. این بنا با نام هزار پله‌ نیز در بین ایرانیان معروف است.

بنای معروف کاسکاد، در شمال میدان اپرا در ایروان پایتخت ارمنستان قرار گرفته و توسط معمار معروف ارمنستانی به نام آلکساندر تامانیان طراحی شده است. از آنجائیکه کاسکاد دارای، پله‌های زیادی است با نام هزار پله در بین ایرانی‌ها معروف است. کاسکاد در زبان‌ لاتین به معنای مجموعه‌ای از آبشارهای کوچک است و این بنا که در دهه هفتاد میلادی در مرکز ایروان ساخته شد به سبب شباهت خود به آبشاری که از بالای بلندی‌ها به مرکز شهر سرازیر است به این نام خوانده می‌شود.

هدف از ساخت بنای کاسکاد ارتباط مرکز شهر با محله‌هایی که در ارتفاع واقع شده‌اند، است. کاسکاد مرکز شهر را به پارک پیروزی در بلندی‌های ایروان متصل می‌کند که به یادبود کشته‌شده‌گان ارمنی در جنگ جهانی اول ساخته شده است. 

کاسکاد

این بنا دارای معماری تاریخی بوده و پروژه آن در حال توسعه است. تماشای سیستم فواره و گل‌های زیبایی که در گوشه و کنار پله و پله برقی هستند تا رسیدن به بالای پله‌ها سرگرم کننده است. با رسیدن به بالای هزار پله قسمت زیادی از مرکز شهر ایروان را خواهید دید. در زیر این بنا موزه هنر معاصر و سالن کنسرت قرار گرفته است و در سمت راست بنا پله برقی وجود دارد تا شما بتوانید به راحتی به بلندترین قسمت بنا برسید. در محوطه ورودی این بنا مجسمه‌ای از الکساندر تامانیان به چشمتان خواهد خورد. در سرتاسر بنای کاسکاد، با مجسمه‌هایی مدرن و معاصری مواجه می‌شوید که هر کدام دارای زیبایی‌هایی منحصر به فرد خود هستند. ارتفاع کلی بنای کاسکاد ۵۰۰ متر، ارتفاع از اولین پله تا آخرین پله ۱۰۰ متر و عرش بنا نیز ۵۰ متر است. پیشنهاد می‌کنیم در سفر به ارمنستان، تماشای این مجموعه دیدنی را از دست ندهید. قدم زدن در اینجا خودش خاطره دلچسبی است.



1394/09/18 | کد مطلب: 3237
برچسب‌ها: جاذبه‌های دیدنی

گردآوری و تنظیم: تحریریه دالاهو
لطفا در نشر دانسته‌های خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب‌سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.


  • به اشتراک بگذارید:



بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
برای اینکه مطالب بعدی وبلاگ دالاهو را از دست ندهید در خبرنامه ثبت‌نام کنید.
ثبت‌نام
با وارد کردن ایمیل خود مطالبی خواندنی و جذاب دریافت کنید.