021 6646 8471

خدمات ویزا

ویزای اندونزی
شما هم امتیاز بدهید!
از 100,000 تومان
83,292 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.

ویزای اندونزی را با دالاهو بگیرید

چطور می‌توانم ویزای اندونزی بگیرم؟ اگر به دنبال گرفتن ویزای کشور اندونزی هستید و فکر می‌کنید کاری سخت در پیش دارید، باید به شما ‌بگوییم که اینطور نیست. فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا ما تمام کارهای مربوط به اخذ ویزا را برای‌تان انجام دهیم. اما واقعا با یک تماس امکان دارد؟


حتما برای شما پیش آمده که به خاطر شرایط کاری‌تان قادر به انجام کارهای اخذ ویزا نیستید. شاید هم با مراحل اخذ آن آشنایی ندارید و به دنبال راهی مطمئن هستید. می‌دانستید بیشتر اوقات لازم نیست که شما به سفارت هر کشوری مراجعه کنید؟ فقط کافیست مدارک‌تان را آماده کنید و با ما تماس بگیرید. اما چه مدارکی؟ اصلا چه مراحلی لازم است؟

 چه مدارکی برای ویزای اندونزی نیاز دارم؟

  • اصل پاسپورت با امضا به همراه 7 ماه اعتبار
  • وجود یک صفحه‌ خالی در پاسپورت الزامی است.
  • کپی از صفحه اول پاسپورت
  • یک قطعه عکس 3*4 رنگی و جدید، با زمینه سفید، بدون روتوش و بدون عینک (عکس باید با عکس پاسپورت متفاوت باشد.)
  • کپی تمام صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • گواهی تمکن مالی با گردش حساب 3 ماهه (حداقل به مبلغ 100 میلیون ریال به انگلیسی در سربرگ بانک به همراه مهر، امضا، آدرس و شماره تلفن بانک )
  • رزرو بلیط هوایی رفت و برگشت
  • رزرو هتل به تعداد شب‌های اقامت

 علاوه بر مدارک پیش‌گفته، مدارکی از قبیل «بلیط رفت و برگشت پروازی»، «رزرو قطعی هتل‌ها»، «بیمه مسافرتی» و «فرم درخواست ویزا» توسط همکاران دالاهو تهیه و به پرونده شما اضافه خواهد شد.

نکته‌های مهمی که باید بدانید

  • حداکثر مدت اقامت در اندونزی 29 روز است.
  • اعتبار ویزای اندونزی 3 ماه و یک بار ورود است.

 

چرا دالاهو را برای ویزا انتخاب کنم؟

  • تکمیل فرم درخواست ویزا توسط ما به منظور تسریع در روند اخذ آن
  • استفاده از مشاوره‌ رایگان در خصوص ویزا
  • اطلاعات به روز و دقیق از شرایط دریافت ویزا
  • شفاف بودن در ارائه‌ اطلاعات
  • پاسخگویی سریع توسط دالاهو
  • سابقه‌ طولانی اخذ ویزا در تورهای گروهی خارجی و شناخت کامل از چگونگی دریافت آن
  • امکان اخذ ویزای تک برای سفرهای انفرادی
  • پشتیبانی پس از ارائه‌ جواب
  • عدم نیاز به مراجعه‌ حضوری به سفارت مربوطه
  • گرفتن رزرو بلیط رفت و برگشت پروازی در صورت درخواست مسافر
  • رزرو هتل در صورت درخواست مسافر از طرف دالاهو
  • ارسال ایمیل راهنمای اخذ ویزا به مسافر

 

باز هم سوال دارم

اگر هنوز سؤالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها بگردید. با این حال اگر پاسخ سؤال‌تان را اینجا نگرفتید در بخش نظرات از ما بپرسید.

 

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

خوشبختانه لازم نیست که شما به صورت حضوری به سفارت بروید. فقط کافیست با سپردن مدارک و اطلاعات به دالاهو تمام مراحل انجام می‌شود.

 آیا تعهد محضری لازم است؟

برای این سفر احتیاجی به تعهد محضری نیست.

 چه زمانی برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کنم؟

به طور کلی برای گرفتن وقت ویزا و تحویل مدارک ویزا نباید از مدت‌ها قبل این کار را انجام دهید. معمولا دو ماه قبل از آغاز سفر روند تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها آغاز می‌شود. به طور مثال اگر می‌خواهید شهریور به اندونزی بروید، لازم نیست از فروردین ماه اقدام کنید.

 پاسخ سفارت چقدر طول می‌کشد؟

معمولا تائیدیه‌ ویزای ورود پس از 6 تا 8 روز کاری پس از ارائه کلیه مدارک به سفارت اعلام می‌شود.

  آیا صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد که ویزای شما از طرف نمایندگی کشور مقصد (سفارت و یا کنسولگری) صادر می‎شود و افراد صادرکننده ویزا در صدور و یا عدم صدور ویزا مختارند.

 آیا باید برای مصاحبه به سفارت بروم؟

احتیاجی نیست که شما برای مصاحبه به سفارت بروید.

 آیا می‌توانم مدارکم را خودم ترجمه کنم؟

گواهی اشتغال به کار و گواهی تمکن مالی (پرینت سه ماهه گردش حساب) می‌تواند به زبان انگلیسی صادر شود و نیازی به مراجعه به دارالترجمه نیست.

   ویزای توریستی چه نوع ویزایی است؟

همانگونه که قبلا اشاره شد، ویزای توریستی برای گردش و مسافرت تفریحی ارائه می‌شود. بنابراین شما با داشتن این ویزا نمی‌توانید در کشور مورد نظر کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان یا درخواست ویزای اندونزی و یا تور اندونزی ، با ما تماس بگیرید:

021-66468471

چی بهتر از خرید آنلاین!
  • محیط زیست پاک می‌مونه با خرید غیرحضوری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، به آبی ماندن آسمان کمک کنید.
  • ساده‌تر از خرید تلفنی خرید آنلاین هم برای شما ساده‌تره هم برای ما، سه مرحله است ‌و کاملا هوشمند.
  • هر وقت بخواین 24 ساعته ثبت‌نام کنید؛ همکاران ما در ساعت اداری با شما تماس می‌گیرند.
  • قابل پیگیریه بعد از خرید کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود. کارشناسان دالاهو با شما تماس می‌گیرند.
خرید آنلاین یا رزرو خدمات ویزا
قابل پرداخت توسط تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب
83292 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.
نوع ثبت‌نام
تعداد
نفر
قیمت هر نفر
از 100,000 تومان
مبلغ قابل پرداخت
100000 تومان
لطفا نوع ثبت‌نام خود را انتخاب نمایید.
در حال حاضر امکان خرید آنلاین وجود ندارد.
لطفا گزینه‌‌های دیگر را امتحان نمایید.
15
نسبت به رزرو اقدام نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
15
فقط در صورتی‌که قبلا به صورت اینترنتی یا تلفنی ثبت‌نام کردید، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.
لطفا همان آدرس ایمیل و شماره تلفن همراهی را که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد کنید.
اگر هنوز مبلغی از هزینه‌ی سفرتان باقی‌مانده می‌توانید از این گزینه برای پرداخت استفاده کنید.
7
اگر شخصی این سفر را کنسل کرد، با توجه به الویت در لیست انتظار، شما جایگزین می‌شوید.
7
نام
نام خانوادگی
تلفن همراه
ایمیل
لعیا قربانی فرامی نژاد از سال 1390 تا به حال 42 بار با دالاهو سفر کرده است.
من تقریبا تمام 140 روز سفرم با دالاهو رو به صورت آنلاین و بدون تماس تلفنی با دفتر ثبت‌نام کردم و راضی بودم. به نظرم سایت دالاهو خیلی کامل‌تر از آژانس‌های دیگه است و تمام توضیحات لازم برای هر سفر رو داره!
برخی از سفرهای لعیا قربانی فرامی نژاد: دور ترکیه کوبا

در صورتی‌که به هر دلیلی امکان ثبت‌نام آنلاین برای شما میسر نبود می‌توانید پس از تماس تلفنی و اطمینان از امکان‌پذیر بودن ثبت‌نام، مبلغ این سفر را به حساب زیر واریز و مشخصات فیش واریزی خود را از طریق تماس تلفنی به همکاران ما اطلاع دهید.

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
برای مشاهده نظرات بیشتر کلیک نمایید