021 6646 8471

خدمات ویزا

ویزای برزیل
6 رای شما هم امتیاز بدهید!
از 110 دلار
83,292 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.

ویزای برزیل را با دالاهو بگیرید

«چطور می‌توانم ویزای برزیل بگیرم؟» اگر به دنبال گرفتن ویزای کشور برزیل هستید و فکر می‌کنید کاری سخت در پیش دارید، باید به شما ‌بگوییم که اینطور نیست. فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا ما تمام کارهای مربوط به اخذ ویزا را برای‌تان انجام دهیم. «واقعا با یک تماس امکان دارد؟»


حتما برای شما پیش آمده که به خاطر شرایط کاری‌تان قادر به انجام کارهای اخذ ویزا نیستید. شاید هم با مراحل اخذ آن آشنایی ندارید و به دنبال راهی مطمئن هستید. می‌دانستید بیشتر اوقات لازم نیست که شما به سفارت هر کشوری مراجعه کنید؟ فقط کافیست مدارک‌تان را آماده کنید و با ما تماس بگیرید. «اما چه مدارکی؟ اصلا چه مراحلی لازم است؟»

 

چه مدارکی برای ویزای برزیل نیاز دارم؟

ویزای توریستی برای کسانی است که با هدف گردشگری وارد برزیل می‌شوند. بنابراین این نوع ویزا به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد. ویزای توریستی برزیل از طریق سفارت جمهوری فدراتیو برزیل در تهران حداکثر به صورت سه ماهه صادر می‌شود.

برای گرفتن ویزای توریستی برزیل لازم است که مدارک زیر را آماده کنید:

  1. اصل و ترجمه‌ی شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن.
  2. اصل گذرنامه امضا شده و حداقل ۸ ماه اعتبار از تاریخ ورود 
    • وجود حداقل یک صفحه کاملا خالی در پاسپورت الزامی است.
    • تحویل پاسپورت‌های قدیمی، شانس شما را برای دریافت ویزا افزایش می‌دهد.
  3. یک قطعه عکس 4*3 رنگی جدید، تمام رخ، با زمینه سفید و بدون روتوش
  4. گواهی تمکن مالی و پرینت سه‌ماه آخر با حداقل موجودی 30 میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی
  5. اصل و ترجمه سند مالکیت به‌نام شخص متقاضی در صورت وجود 
  6. اصل و ترجمه مدارک شغلی فرد متقاضی 
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی.
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
    • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • بازنشسته ها: ارائه‌ی حکم بازنشستگی، ارائه‌ی آخرین فیش حقوقی.
    • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه:اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار
    • برای ترجمه‌ی نامه‌ی اشتغال به تحصیل و کار نزدیک‌ترین تاریخ به زمان سفارت را در نظر بگیرید.
    • حتما نامه‌ی گواهی اشتغال خطاب به سفارت باشد.
    • در نامه‌ی اشتغال به کار سِمَت ذکر شود.
    • برای زنان متاهل و خانه‌دار که به‌تنهایی سفر می‌کنند، اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر الزامی است.
    • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

 

علاوه بر مدارک پیش‌گفته، مدارکی از قبیل «بلیط رفت و برگشت پروازی»، «رزرو قطعی هتل‌ها» و «فرم درخواست ویزا» توسط همکاران دالاهو تهیه و به پرونده شما اضافه خواهد شد.

نکته‌هایی که به شما کمک می‌کند

  • تمامی مدارک فارسی باید ترجمه رسمی انگلیسی شده و با مهر و تأییدیه دارالترجمه باشد.
  •  اصل مدارک بعد از مطابقت توسط سفارت عودت خواهد شد.
  • درصورت تقاضای سفارت برزیل، مسافرین موظف هستند در زمان تعیین شده توسط سفارت برای مصاحبه حاضر شوند.

 

چرا دالاهو را برای ویزا انتخاب کنم؟

  • سابقه‌ی طولانی اخذ ویزا در تورهای گروهی خارجی و اشراف کامل به شرایط دریافت ویزا
  • گرفتن رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز در صورت درخواست مسافر با مهر و امضای آژانس
  • تکمیل فرم درخواست ویزای برزیل توسط کارشناسان دالاهو
  • اطلاعات به روز و دقیق از شرایط دریافت ویزای برزیل
  • عدم نیاز به مراجعه‌ی حضوری به سفارت برزیل
  • پاسخگویی سریع توسط پشتیبان‌های دالاهو
  • شفافیت در ارائه‌ی اطلاعات

 

باز هم سوال دارم

اگر هنوز سوالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها باشید. با این حال اگر پاسخ سوالتان را اینجا هم نگرفتید، در بخش نظرات از ما بپرسید و یا با کارشناسان دالاهو تماس بگیرید.

 

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

خوشبختانه لازم نیست که شما به صورت حضوری به سفارت برزیل مراجعه کنید. فقط کافیست با سپردن مدارک و اطلاعات به دالاهو تمام مراحل انجام می‌شود.

 

چه زمانی برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کنم؟

معمولا دو ماه قبل از آغاز سفر می‌بایست برای دریافت ویزا اقدام و روند تکمیل و تحویل تکمیل مدارک را اغاز کنید.

 

پاسخ‌دهی سفارت برزیل چقدر زمان می‌برد؟

بررسی اولیه‌‌ی مدارک برای صدور ویزا دو یا سه هفته طول می‌کشد و این فرآیند در یک ماه تمام می‌شود. به طور کلی ممکن است ویزا خیلی زود صادر شود یا مدت بیشتری طول بکشد.

  

آیا صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد که ویزای شما از طرف نمایندگی کشور مقصد (سفارت و یا کنسولگری) صادر می‎شود و افراد صادرکننده ویزا در صدور و یا عدم صدور ویزا مختارند.

 

آیا باید واکسن تب زرد بزنم؟

بله، حتما این کار را انجام دهید. در سفر به کشور برزیل و کشورهای آفریقایی داشتن برگه‌ی واکسن تب زرد الزامی است. برای زدن واکسن به اَنستیتو پاستور مراجعه کنید. پیشنهاد می‌کنیم یک ماه قبل از شروع سفرتان این کار را انجام دهید چون بعد از تزریق واکسن علائمی مثل تب، دل‌پیچه و حالت تهوع خواهید داشت. البته بروز این علائم بستگی به وضعیت جسمانی‌تان دارد.

 

آیا می‌توانم مدارکم را خودم ترجمه کنم؟

خیر. ترجمه‌ی مدارک باید رسمی و دارای مُهر دارالترجمه باشد. پس به هیچ‌وجه خودتان مدارک مورد نیاز را ترجمه نکنید.

 

ویزای توریستی چه نوع ویزایی است؟

همانگونه که قبلا اشاره شد، ویزای توریستی برای گردش و مسافرت تفریحی ارائه می‌شود. بنابراین شما با داشتن این ویزا نمی‌توانید در کشور مورد نظر کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید.

 

ویزای توریستی برزیل چند روزه است؟

مدت اعتبار ویزای توریستی برزیل 30 روزه است اما درصورت نیاز می‌توانید آن را تمدید کنید.

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان یا درخواست ویزای برزیل و یا تور برزیل با ما تماس بگیرید:

021-66468471

چی بهتر از خرید آنلاین!
  • محیط زیست پاک می‌مونه با خرید غیرحضوری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، به آبی ماندن آسمان کمک کنید.
  • ساده‌تر از خرید تلفنی خرید آنلاین هم برای شما ساده‌تره هم برای ما، سه مرحله است ‌و کاملا هوشمند.
  • هر وقت بخواین 24 ساعته ثبت‌نام کنید؛ همکاران ما در ساعت اداری با شما تماس می‌گیرند.
  • قابل پیگیریه بعد از خرید کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود. کارشناسان دالاهو با شما تماس می‌گیرند.
خرید آنلاین یا رزرو خدمات ویزا
قابل پرداخت توسط تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب
83292 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.
نوع ثبت‌نام
تعداد
نفر
قیمت هر نفر
از 110 دلار
مبلغ قابل پرداخت
0 تومان
لطفا نوع ثبت‌نام خود را انتخاب نمایید.
در حال حاضر امکان خرید آنلاین وجود ندارد.
لطفا گزینه‌‌های دیگر را امتحان نمایید.
15
نسبت به رزرو اقدام نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
15
فقط در صورتی‌که قبلا به صورت اینترنتی یا تلفنی ثبت‌نام کردید، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.
لطفا همان آدرس ایمیل و شماره تلفن همراهی را که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد کنید.
اگر هنوز مبلغی از هزینه‌ی سفرتان باقی‌مانده می‌توانید از این گزینه برای پرداخت استفاده کنید.
7
اگر شخصی این سفر را کنسل کرد، با توجه به الویت در لیست انتظار، شما جایگزین می‌شوید.
7
نام
نام خانوادگی
تلفن همراه
ایمیل
لعیا قربانی فرامی نژاد از سال 1390 تا به حال 42 بار با دالاهو سفر کرده است.
من تقریبا تمام 140 روز سفرم با دالاهو رو به صورت آنلاین و بدون تماس تلفنی با دفتر ثبت‌نام کردم و راضی بودم. به نظرم سایت دالاهو خیلی کامل‌تر از آژانس‌های دیگه است و تمام توضیحات لازم برای هر سفر رو داره!
برخی از سفرهای لعیا قربانی فرامی نژاد: دور ترکیه کوبا

در صورتی‌که به هر دلیلی امکان ثبت‌نام آنلاین برای شما میسر نبود می‌توانید پس از تماس تلفنی و اطمینان از امکان‌پذیر بودن ثبت‌نام، مبلغ این سفر را به حساب زیر واریز و مشخصات فیش واریزی خود را از طریق تماس تلفنی به همکاران ما اطلاع دهید.

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
Kazem
1397/08/05 13:59
سلام خسته نباشید.دستتون درد نکنه زحمت کشیدید برای مطالب زیبایتان.من یک خانم برزیلی به من پیشنهاد ازدواج داده است و می خواهم به آنجا بروم و با او ازدواج کنم چیکار باید بکنم.تماس گرفتم اما شماره شما اشغال بود.لطفا جواب بدهید.اگه امکان دارد می خواهم هرچه سریعتر به آنجا بروم
پاسخ دهید...
ُسفرهای گردشگری نازنیوز
1396/11/13 17:44
با تشکر از متن خوب و تخصصی که بر روی وب سایت گذاشتید. از بابت تذکر فقط خواستم بگم که در هیچ کجا شخص سفیر وظیفه صدور ویزا ندارد. اصولا کار سفرا در یک حوزه دیگری تعریف میشود. کسی که ویزا را صادر میکند کنسول هست. کنسولگری با اینکه اغلب با سفارت خانه در یک محل قرار دارند، اما به لحاظ ساختاری و وظایف کاری با سفارتخانه و سفیر جدا هستند.
پاسخ دهید...
تحریریه دالاهو
1396/12/08 16:11
با تشکر از دقت نظر شما.
اصلاح شد.
سمیر
1396/10/25 19:30
سلام میخواستم بدون اگه کسی سند مالکیت خونه یا زمین به اسم ندارد آیا راهی وجود دارد که بتواند ویزا دریافت کند
پاسخ دهید...
بیتا و بیژن
1396/08/14 11:36
سلام و عرض ادب. ببخشید من میتونم ویزای 3 ماهه برای مسافرت ب برزیل بگیرم؟و یکاه اخر بارداری برم برزیل و بچه ام رو اونجا دنیا بیارم برای گرفتن تابعیت خاک؟ امکان پذیره؟
پاسخ دهید...
جاوید
1396/11/09 00:42
سلام لطفا اگر اطلاعاتی بدست آورده اید من را هم در جریان بگذارید ممنون میشوم
مرتضی تهرانی
1396/06/18 19:46
با سلام و خسته نباشید.ببخشید اگر با ویزای توریستی به برزیل کسی وارد بشه بعد اعلام پناهندگی کنه تو برزیل رسیدگی میشه به شخص متقاضی پناهتده؟ un داره برزیل؟ ایاکمپ داره برزیل برای پناهنده ها؟ ممنون میشم راهنمای کنید
پاسخ دهید...
تحریریه دالاهو
1396/06/19 08:21
با سلام
متاسفانه در این‌خصوص اطلاعاتی در دسترس ما نیست.
علی
1396/02/11 12:09
هزینه ویزای برزیل برای هر نفر چقدره؟
پاسخ دهید...
ناشناس
1396/03/25 11:16
هزینه صدور ویزای برزیل برای هر نفر 80 دلار آمریکا است.
با این حال برای بدست آوردن اطلاعات دقیق‌تر با کارشناسان ما تماس بگیرید.
برای مشاهده نظرات بیشتر کلیک نمایید