تنها یک بار زندگی می‌کنیم...
021 6646 8471

خدمات ویزا

ویزای ویتنام
4 رای شما هم امتیاز بدهید!
از 100,000 تومان
91,224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.

ویزای ویتنام را با دالاهو بگیرید

«چطور می‌توانم ویزای ویتنام بگیرم؟» اگر به دنبال گرفتن ویزای کشور ویتنام هستید و فکر می‌کنید کاری سخت در پیش دارید، باید به شما ‌بگوییم که اینطور نیست. فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا ما تمام کارهای مربوط به اخذ ویزا را برای‌تان انجام دهیم. «اما واقعا با یک تماس امکان دارد؟»

 


ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که به خاطر شرایط کاری تان قادر به انجام امور اخذ ویزا نباشید. شاید هم با مراحل اخذ آن آشنایی ندارید و به دنبال راهی مطمئن هستید. می‌دانستید بیشتر اوقات لازم نیست که شما به سفارت هر کشوری مراجعه کنید؟ فقط کافیست مدارک‌تان را آماده کنید و با ما تماس بگیرید. «اما چه مدارکی؟ روند اخذ ویزا چه مراحلی دارد؟»

 

چه مدارکی برای ویزای ویتنام نیاز دارم؟

  1. اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 8 ماه اعتبار و یک صفحه خالی
  2. یک قطعه عکس 6*4 رنگی، با زمینه سفید، بدون روتوش و بدون عینک
  3. کپی کارت ملی و کپی صفحه اول شناسنامه
  4. فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  5. گواهی تمکن مالی با گردش حساب 3 ماهه یا ترجمه (غیررسمی) گواهی اشتغال به کار*
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت
    • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی
    • وکلا: پروانه وکالت
    • بازنشسته‌ها: ارائه‌ی حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی
    • دانش آموزان و دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

* گواهی اشتغال به‌کار می‌بایست در یک ماهه اخیر و خطاب به سفارت صادر شود.
* ترجمه غیررسمی: ترجمه‌ای که توسط دارالترجمه رسمی انجام می‌شود اما نیازی به تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد.

علاوه بر مدارک پیش‌گفته، مدارکی از قبیل «بلیط رفت و برگشت پروازی»، «رزرو قطعی هتل‌ها»، «بیمه مسافرتی» و «فرم درخواست ویزا» توسط همکاران دالاهو تهیه و به پرونده شما اضافه خواهد شد.

 

نکته‌های مهمی که باید بدانید

  • مدت ویزای ویتنام حداکثر ۱ ماه و مطابق با زمان بلیط رفت و برگشت صادر می‌شود.

 

چرا دالاهو را برای ویزا انتخاب کنم؟

  • سابقه‌ی طولانی اخذ ویزا در تورهای گروهی خارجی و اشراف کامل به شرایط دریافت ویزا
  • گرفتن رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز در صورت درخواست مسافر با مهر و امضای آژانس
  • تکمیل فرم درخواست ویزای ویتنام توسط کارشناسان دالاهو
  • اطلاعات به روز و دقیق از شرایط دریافت ویزای ویتنام
  • عدم نیاز به مراجعه‌ی حضوری به سفارت ویتنام
  • دریافت دعوت‌نامه از نهاد گردشگری ویتنام
  • پاسخگویی سریع توسط پشتیبان‌های دالاهو
  • شفافیت در ارائه‌ی اطلاعات

 

باز هم سوال دارم

اگر هنوز سوالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش می‌توانید به دنبال آن‌ها بگردید. با این حال اگر پاسخ سوالتان را اینجا نگرفتید در بخش نظرات از ما بپرسید.

 

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

خوشبختانه لازم نیست که شما به صورت حضوری به سفارت بروید کافیست مدارک و اطلاعات لازم را به دالاهو بسپارید تا کلیه فرآیند اخذ ویزا، سریع و حرفه ای انجام شود.

 

چه زمانی برای گرفتن ویزا به دالاهو مراجعه کنم؟

به طور کلی برای گرفتن وقت ویزا و تحویل مدارک ویزا نباید از مدت‌ها قبل این کار را انجام دهید. معمولا دو ماه قبل از آغاز سفر روند تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها آغاز می‌شود. به طور مثال اگر می‌خواهید شهریور به ویتنام بروید، لازم نیست از فروردین ماه اقدام کنید.

 

پاسخ سفارت چقدر طول می‌کشد؟

بررسی اولیه‌ مدارک برای صدور ویزا دو یا سه هفته طول می‌کشد و این فرآیند در یک ماه تمام می‌شود. به طور کلی ممکن است ویزا خیلی زود صادر شود یا مدت بیشتری طول بکشد.  معمولا تائیدیه‌ی ویزای ورود پس از 6 تا 8 روز کاری اعلام می‌شود.

  

آیا صد در صد این ویزا را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد که ویزای شما از طرف نمایندگی کشور مقصد (سفارت و یا کنسولگری) صادر می‎شود و افراد صادرکننده ویزا در صدور و یا عدم صدور ویزا مختارند.

 

آیا باید از همه‌ی مدارک کپی تهیه کنم؟

از تمامی مدارک بایستی یک نسخه کپی در کاغذ A4 تهیه کنید.

 

آیا باید برای مصاحبه به سفارت بروم؟

احتیاجی نیست که شما برای مصاحبه به سفارت بروید.

 

آیا می‌توانم مدارکم را خودم ترجمه کنم؟

چنانچه گواهی تمکن مالی و یا نامه اشتغال بکار به زبان انگلیسی صادر نشده باشد، ترجمه مدارک را به دارالترجمه بسپارید. ترجمه رسمی مورد نیاز نمی باشد.

 

آیا باید شناسنامه را به سفارت بدهم؟

کپی شناسنامه جهت ارائه به سفارت کافی است و نیازی به ارسال اصل شناسنامه نمی باشد.

 

اگر سند مالکیت برای شخص دیگری باشد، باز هم قابل قبول است؟

نیازی به ارائه سند ملکی نیست.

 

ویزای توریستی چه نوع ویزایی است؟

همانگونه که قبلا اشاره شد، ویزای توریستی برای گردش و مسافرت تفریحی ارائه می‌شود. بنابراین شما با داشتن این ویزا نمی‌توانید در کشور مورد نظر کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید.

 

ویزای توریستی ویتنام چند روزه است؟

ویزای ویتنام مطابق با زمان بلیط رفت و برگشت ارائه شده در مدارک درخواست صادر می‎شود و بیشترین مدت ارائه ویزا یک ماه است.

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان یا درخواست ویزای ویتنام و یا تور ویتنام، با ما تماس بگیرید:

021-66468471

اطلاعات تکمیلی

برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید از طریق واتس‌اپ یا تلگرام با ما در ارتباط باشید.

چی بهتر از خرید آنلاین!
  • محیط زیست پاک می‌مونه با خرید غیرحضوری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، به آبی ماندن آسمان کمک کنید.
  • ساده‌تر از خرید تلفنی خرید آنلاین هم برای شما ساده‌تره هم برای ما، سه مرحله است ‌و کاملا هوشمند.
  • هر وقت بخواین 24 ساعته ثبت‌نام کنید؛ همکاران ما در ساعت اداری با شما تماس می‌گیرند.
  • قابل پیگیریه بعد از خرید کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود. کارشناسان دالاهو با شما تماس می‌گیرند.
خرید آنلاین یا رزرو خدمات ویزا
قابل پرداخت توسط تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب
91224 نفر
تاکنون خرید آنلاین کرده‌اند.
نوع ثبت‌نام
تعداد
نفر
قیمت هر نفر
از 100,000 تومان
مبلغ قابل پرداخت
100000 تومان
لطفا نوع ثبت‌نام خود را انتخاب نمایید.
در حال حاضر امکان خرید آنلاین وجود ندارد.
لطفا گزینه‌‌های دیگر را امتحان نمایید.
15
نسبت به رزرو اقدام نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
15
فقط در صورتی‌که قبلا به صورت اینترنتی یا تلفنی ثبت‌نام کردید، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.
لطفا همان آدرس ایمیل و شماره تلفن همراهی را که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد کنید.
اگر هنوز مبلغی از هزینه‌ی سفرتان باقی‌مانده می‌توانید از این گزینه برای پرداخت استفاده کنید.
7
اگر شخصی این سفر را کنسل کرد، با توجه به الویت در لیست انتظار، شما جایگزین می‌شوید.
7
نام
نام خانوادگی
تلفن همراه
ایمیل
فیروزه بهبهانی از سال 1392 تا به حال 145 بار با دالاهو سفر کرده است.
از وقتی یادم می‌آید در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت زندگی من بوده است. سال‌ها کوهنوردی می‌کردم تا اینکه از اردیبهشت سال 92 تقریبا هر هفته با تورهای طبیعت گردی دالاهو همراه شده ام. هم اکنون 140 سفر طبیعت‌گردی با دالاهو داشته‌ام و همچنان در طبیعت بودن بزرگ‌ترین لذت و شادمانی من است.
برخی از سفرهای فیروزه بهبهانی: دریاچه گهر دریاچه نئور تا سوباتان

در صورتی‌که به هر دلیلی امکان ثبت‌نام آنلاین برای شما میسر نبود می‌توانید پس از تماس تلفنی و اطمینان از امکان‌پذیر بودن ثبت‌نام، مبلغ این سفر را به حساب زیر واریز و مشخصات فیش واریزی خود را از طریق تماس تلفنی به همکاران ما اطلاع دهید.

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
ناشناس
1397/12/18 23:06
سلام. آیا امسال اسفند ماه در صدور ویزای ویتنام جهت ایرانیها محدودیت ایجاد شده؟
پاسخ دهید...
واحد تولید محتوای دالاهو
1397/12/21 16:33
دوست عزیز، سلام
برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در بخش ویزا تماس بگیرید: 02166414716
با تشکر از پیام شما
زهره
1397/09/27 18:22
سلام خسته نباشين با پاس المانى هم بايد براى ويتنام ويزا بگيريم ؟
پاسخ دهید...
واحد تولید محتوا دالاهو
1397/10/15 12:55
دوست عزیز، سلام
لطفا برای اطلاعات بیشتر با همکاران ما در واحد اینکامینگ تماس بگیرید: 66469098-021
با تشکر.
وحید
1396/11/07 18:06
با سلام رزرو بلیط کافی است یا باید بلیط به صورت کانفرم شده و قطعی باشد ؟ ضمنا هزینه ویزا با رزرو بلیط چقدر می باشد ؟
پاسخ دهید...
مسعود نیک
1396/11/05 01:53
سلام وقت بخیرمیخاستم بدونم برای دریافت ویزا آیا باید هتل رزرو کرد. و اگر من بخام از هتل استفاده نکنم نمیتونم ویزا بگیرم؟
پاسخ دهید...
Hanna
1396/07/09 14:36
SalamBaraye viza be Vietnam yek soAl dashtam. Baraye mahe Oktober mishe viza sader beshe..? Man bilit daram Vali be viza ehtiaj daram lotfan Mano rahnamai konid.. Mersi
پاسخ دهید...
علی
1396/02/17 13:13
سلام هزینه ویزای ویتنام چقدره؟
پاسخ دهید...
تحریریه دالاهو
1396/06/15 17:24
با سلامدر حال حاضر هزینه ویزای عادی 145 دلار و هزینه ویزای فوری نیز 165 دلار می‎باشد.موفق باشید
برای مشاهده نظرات بیشتر کلیک نمایید