همسفر لحظه‌های بی‌تکرار...
021 4166 3000
جشنواره تخفیف «دوباره سفر، دوباره زندگی»
۱۰ درصد قیمت تمام تورهای داخلی
بــرو به صفحـــه جشنــواره

تور کویر مرنجاب

46 رای شما هم امتیاز بدهید!

تجربه همسفران
شما می‌توانید 9,626 اُمین نفر باشید که با دالاهو به این سفر می‌رود. این تور 387 بار اجرا شده‌است. مشاهده سوابق
خبرم کن!
برای این مقصد در حال حاضر سفری وجود ندارد اما چنانچه علاقمند هستید می‌توانیم به محض اضافه شدن این سفر در بین سفرهای دالاهو به شما نیز خبر بدهیم!
نام
نام خانوادگی
تعداد
نفر
تلفن همراه
ایمیل

تور داخلی

تور کویر مرنجاب

تور کویر مرنجاب سفر به دل گستره‌ای است که در زیر آسمانی پر از ستاره آغوش خود را به روی مسافران باز کرده است. این تور داخلی مسافران را به یکی از زیباترین کویرهای ایران می‌برد و به آنها اجازه می‌دهد در میان تپه‌های شنی بلند و محصور میان جنگل‌های طاق و دریاچه نمک تصاویر زیبایی از طبیعت را به دنیای تجربه‌های خود اضافه کنند.

کویر مرنجاب یکی از جاذبه‌های گردشگری استان اصفهان به شمار می‌رود. این کویر در مسیر جاده ابریشم قرار داشته و همین مسئله باعث می‌شود اهمیت تاریخی خاصی داشته باشد. کویر مرنجاب در گذشته مسیر ارتباط میان خراسان و اصفهان بوده و به همین مسئله باعث شده تا یکی از مهم‌ترین کاروان‌سراهای ایران یعنی «کاروان‌سرای عباسی» در نزدیکی این کویر ساخته شده باشد.

نام این کویر توسط «شاه‌عباس صفوی» به عنوان «مرد رنج آب» تعیین شد که علت این نام‌گذاری را جستجوی سخت مردم برای یافتن آب در زمین‌های شنی این منطقه می‌دانند. این نام اگرچه مرد رنج آب بود؛ اما به‌مرورزمان تبدیل به مرنجاب شد و امروز نیز به همین نام شناخته می‌شود. 

این کویر جزو معدود کویرهایی است که به دلیل شرایط اقلیمیش گونه‌های گیاهی و جانوری خاصی در آن دیده می‌شود. در این کویر می‌توان پوشش گیاهان شورپسند مانند درخت‌های طاق، گز، اسکنبیل، ارته، دم گاوی و بوته‌های قیچ را مشاهده کرد. از حیوانات معروف این منطقه نیز می‌توان به گربه شنی، روباه شنی، تیهو، آفتاب‌پرست و شاهین اشاره کرد که به زیبایی و بکری این منطقه اضافه می‌کنند. جالب است بدانید در سال‌های اخیر یک جفت یوزپلنگ نیز در این منطقه مشاهده شده و به گفته ساکنان محلی در حال حاضر ۲۹۱ قلاده یوزپلنگ در این منطقه وجود دارد.

در کنار زیبایی‌های گیاهی و جانوری، دریاچه نمک و آسمان پرستاره شب این کویر از دیگر دیدنی‌های هستند که باعث می‌شوند سفر به کویر مرنجاب یکی از بهترین‌ها باشد. اگر دلتان برای سکوت یک کویر و دیدن ستارگان شب پر زده با تور کویر مرنجاب همراه شوید تا از دیدنی‌های کویر بیشتر بدانید و از آرامش آن هدیه‌ای درخور را با خود به خانه بیاورید.

مسیر تور کویر مرنجاب

کویر مرنجاب در شمال شهرستان آران و بیدگل از توابع کاشان قرار دارد. این کویر از سمت شمال با «دریاچه نمک مسیله»، از شرق با بیابان پشت ریگ و پارک ملی کویر، از غرب با بیابان مسیله و از جنوب با بیابان پشت ریگ و تپه‌های ماسه روان احاطه شده است. برای رسیدن به این بیابان مسافران از تهران با اتوبوس راهی این کویر خواهند شد.

بهتر فصل سفر با تور کویر مرنجاب کی است؟

سفر با تور داخلی مرنجاب در فصل‌های سرد سال همچون پاییز و زمستان توصیه می‌شود. به صورت کلی اواسط پاییز تا اواخر آبان بهترین زمان برای سفر به این منطقه است؛ زیرا مسیر خشک و هوا مطبوع است.

 

جاهای دیدنی تور کویر مرنجاب کجاست؟

پیش از هر چیز در این تور داخلی باید به تماشای دیدنی‌های این کویر نشست که شامل آسمان پرستاره، تل‌های شن روان و پوشش گیاهی و جانوری آن است. در کنار دیدنی‌های این کویر باید به سراغ «دریاچه نمک مسیله» یا همان «دریاچه نمک آران و بیدگل» رفت که در شمال کویر مرنجاب قرار دارد. این دریاچه نمک پوششی سفید را بر روی زمین به وجود آورده و درخشش کریستال‌های نمک آن در زیر خورشید تصویری جادویی را در مقابل چشمان مسافران تور داخلی خلق می‌کند. کرت‌بندی‌های زیبای این دریاچه که شش‌ضلعی‌های نامنظم بلورهای نمک را به وجود می‌آورند تصویر بی‌نظیری را به این منطقه می‌بخشند.

«جزیره سرگردان» از دیگر دیدنی‌های کویر مرنجاب است که در میان دریاچه نمک قرار گرفته و از سنگ‌های متخلخل آتشفشانی تشکیل شده است. در دامنه این دریاچه ابری از غبار وجود دارد و همین مسئله با ایجاد خطای دید شکلی شبیه به یک کشتی سرگردان در وسط دریا را به ذهن متبادر می‌کند. زمین‌های اطراف این جزیره باتلاقی هستند و باید برای نزدیک شدن به آنها بسیار احتیاط کرد.

«چاه هندوانه» یا «چاله سنبک» از دیگر دیدنی‌های است که در این کویر می‌توان به دیدن آن رفت. این منطقه در واقع زمینی برای کشت هندوانه است که با روش باستانی آبیاری می‌شود.

«کوه کلنگ» از دیگر دیدنی‌های این کویر است که پس‌زمینه بسیار زیبایی را برای عکاسی می‌سازد و پس از تپه‌های شنی قرار دارد. در این تور داخلی کاروان‌سرای مرنجاب را نباید از یاد برد که به دستور شاه‌عباس صفوی حدود 400 سال قبل ساخته شد. این کاروان‌سرا در واقع مکانی بود تا هم استراحتگاه کاروان‌ها باشد و هم به حاکمان آن زمان اجازه کنترل مسیر را بدهد. در این مکان ۵۰۰ نگهبان به سر می‌بردند تا از منطقه محافظت کنند.

غذاهای محلی تور کویر مرنجاب چیست؟

در این تور داخلی می‌توان از غذاهایی که در استان اصفهان و در مناطقی همچون کاشان و آران و بیدگل بسیار پرطرف‌دار هستند، چشید. از جمله غذاهای محلی مردم این منطقه می‌توان به «شفته نخودچی» یا «شفته انار» اشاره کرد که شکلی شبیه کوفته دارد و ترکیب گوشت چرخ‌کرده با کمی تخم‌مرغ، آرد نخودچی و سبزی خشک شده مزه جدید و لذیذی را به وجود می‌آورد. «آبگوشت به» غذای محلی دیگری است که از ترکیب به، رب و گوشت پخته می‌شود و چشیدن آن می‌تواند برای مسافران تور داخلی بسیار جذاب باشد. «جوجویی تاس کباب» غذای خوشمزه دیگری است که برخلاف نامش در آن از جوجه استفاده نمی‌شود و ترکیبی از گوشت، رب انار، بادمجان و گوجه دارد.

 

چه وسایلی برای شرکت در تور کویر مرنجاب برداریم؟

در این تور داخلی مسافران باید حتماً یک کفش مناسب پیاده‌روی یا صندل طبیعت‌گردی به پا داشته باشند. یک کوله‌پشتی سبک باید با خود به همراه برد و در آن لوازم ضروری، داروهای مورد نیاز، کمی خوراکی و قمقمه آب را قرار داد. در فصل‌های گرم حتماً لباس گرم و مناسب به همراه داشته باشید و عینک‌آفتابی، کلاه نقاب‌دار و کرم ضدآفتاب فراموشتان نشود که آفتاب سوزانی را تجربه خواهید کرد. اگر می‌خواهید عکس‌های زیبایی از کویر و خودتان ثبت کنید حتماً یک دوربین عکاسی مناسب به همراه داشته باشید تا به بهترین شکل ممکن زیبایی‌های کویر را ثبت نمایید.

اگر می‌خواهید تا رسیدن به کویر از آن بیشتر بدانید اپیزود «مرنجاب: کویر اما زیبا» از پادکست «دکوپاد» را بر روی گوشی به همراه داشته باشید و به آن گوش دهید.

سفر با تور کویر مرنجاب برای چه کسانی مناسب است؟

jکویر مرنجاب علاوه بر علاقه به تورهای کویری نیازمند یک حداقل توانایی در پیاده روی و پیمودن رمل‌های شگفت انگیز آن است. اگر به این نوع سفرها علاقه دارید حتما از این تور لذت خواهید برد.

کویر مرنجاب را حداقل در چند روز بگردیم؟

این تور داخلی که توسط دالاهو برگزار می‌شود یک تور 1 روزه است و در همین مدت زمان مسافران فرصت کافی خواهند داشت تا سر فرصت از تمام جاذبه‌های این کویر و دیدنی‌های اطرافش دیدن کنند.

 

در سفر با تور کویر مرنجاب کجا بمانیم؟

 مسافرانی که به شکل شخصی به این منطقه سفر می‌کنند، می‌توانند در کاروان‌سرای مرنجاب اقامت داشته باشند و یا در صورت داشتن تجهیزات لازم در کویر و در مناطق مجاز کمپ بزنند.

 

قبل از تور کویر مرنجاب بدانید

بسیار مهم است که مسافران پیش از سفر به کویر نکات زیر را در نظر داشته باشند:

  • در این تور داخلی بهتر است یک کفش ساق‌دار به پا کنید تا از ورود مار و عقرب به بدن جلوگیری شود.
  • اگر به شکل شخصی به این منطقه سفر می‌کنید حتماً جعبه کمک‌های اولیه به همراه کیت مارگزیدگی به همراه داشته باشید.
  • اسپری ضد حشره برای در امان ماندن از گزند حشرات در هنگام خواب توصیه می‌شود.
  • در صورت سفر به شکل شخصی حتماً برنامه سفر و زمان‌بندی آن را به نزدیکان خود اطلاع دهید.
  • به هیچ عنوان به تنهایی با ماشین به کویر سفر نکنید.

 

سوغات و صنایع دستی تور کویر مرنجاب

در این تور داخلی می‌توان از سوغات شهرستان آران و بیدگل به یادگار آورد. از جمله صنایع‌دستی این منطقه انواع فرش دستباف، گلیم، زری‌بافی و شَعربافی هستند. اگر می‌خواهید با خوراکی‌های این منطقه کام عزیزانتان را شیرین کنید سوهان و «نان عباسعلی» از جمله شیرینی‌های معروف این منطقه هستند که می‌توانید خریداری نمایید.

 


  • عکس‌های بیشتر
  • عکس‌های بیشتر
  • عکس‌های بیشتر
  • عکس‌های بیشتر
  • عکس‌های بیشتر
  • عکس‌های بیشتر
سوالات متداول "کویر مرنجاب"




بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
ناشناس
1402/08/02 14:28
باسلام آیا آخر هفته کویر مرنجاب باز هستش
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1402/08/03 14:48
دوست عزیز
سلام

تور به مقصد کویر مرنجاب و کاشان ویژه شب یلدا به زودی روی سایت قرار می‌گیره و می توانید ثبت نام بفرمایید.

با تشکر از پیام شما

ناشناس
1402/07/09 00:13
سلام برای تعطیلات ۱۱ مهر تور برای مرنجاب دارید ؟؟
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1402/07/12 09:15
دوست عزیز
سلام

متاسفانه تور یک روزه اجرا نداریم.

با تشکر از پیام شما

parvinshahvaladi22@gmail.com
1402/06/11 09:29
سلام . برای تاریخ 15 شهریور تور کویر برگزار میشه؟ هزینه ش چقدر هست؟
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1402/06/18 17:01
دوست عزیز
سلام

فعلا فصل مناسب سفر به کویر نرسیده و اگر توری برای کویر داشته باشیم از طریق سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

با تشکر از پیام شما

دهنو
1402/04/31 13:50
سلام.برای 5و6مردادماه رصد آسمان رو می‌خوام رزرو کنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1402/05/01 13:42
دوست عزیز
سلام

در لینک زیر می توانید مقاصد مختلفی که برای بارش شهابی داریم را ببینید.
https://dalahoo.com/destination.cfm?loc=1&id=18677
سپس از طریق سایت می‌توانید رزرو آنلاین انجام دهید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند یا خرید آنلاین انجام دهید.

با تشکر از پیام شما

مرادی
1402/04/17 17:41
سلام وقت بخیر.هزینه تور چقدره و چند روزه هستش.چطور میشه از الان ثبت نام کنیم؟
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1402/04/19 11:19
دوست عزیز
سلام

در حال حاضر فصل مناسب سفر به کویر نیست. احتمالا این تور اوایل پاییز اجرا خواهد شد. بعد از قرار گرفتن تور روی سایت می توانید به صورت آنلاین خرید بفرمایید.

با تشکر از پیام شما

zhajikhani@yahoo.com
1402/02/01 14:11
سلام وقت بخیر تور مرنجاب دارید برای دوروز تعطیل عید فطر
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1402/02/09 11:16
دوست عزیز
سلام

زمان اجرای تورهای کویری از اوایل پائیز تا اوایل ماه فروردین است.

با تشکر از پیام شما

ناشناس
1401/01/25 17:16
امروز و فردا تور کویر مرنجاب دارید و هزینه ش چند؟؟
پاسخ دهید...
ناشناس
1401/02/31 15:10
دوست عزیز
سلام

تورهای کویر مرنجاب در بهار و تابستان اجرا ندارند. به دلیل نامناسب بودن فصل سفر به این مناطق.

با تشکر از پیام شما

ناشناس
1400/04/17 06:26
باسلام ..همه رفتن ب کویر شیشه ک بالا پشب بوم بخوابی و آسمون رو نگاه کنی شما میگی شب نمیمونید ..دیگه حال نمیده فداتشم
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1400/04/17 10:49
دوست عزیز
سلام

تورهای دیگه کویر گردی داریم که شب مانی داشته باشیم مثل کویر لوت و رصد آسمان کویر. اما تور کویر مرنجاب یک روزه برگزار میشه.

با تشکر از پیام شما

mohammadhiseyntkd3@gmail.com
1400/03/20 11:50
سلام   شب در کجا اقامت داریم ؟
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1400/03/22 08:57
دوست عزیز
سلام

تورهای کویر مرنجاب ما یک روزه هستند و حوالی عصر به تهران برمی‌گردیم.

با تشکر از پیام شما

آرین
1399/12/20 13:23
سلام از اصفهان تور کویر مرنجاب میخوام ، لطفا راهنمایی کنید
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1399/12/23 15:06
دوست عزیز
سلام

تورهای ما از مبدا تهران هستن اما اگر تمایل دارید از شهر دیگری به تورها ملحق شوید لطفا برای انجام هماهنگی لازم با دفتر دالاهو تماس بگیرید:
02141663000

با تشکر از پیام شما

مهدی
1399/10/13 21:42
سلام وقت بخیر،من یه مقدار از شن کویر مرنجاب لازم دارم،برای تولید یه جنسی نیاز دارم ولی مطمعن نیستم ک حتما ب کارم میاد یا نه،شما ک تور میذارید و اونجا زیاد رفت و امد دارید میتونید ی مقدار برای من تهیه کنید؟؟هزینشم هرچقدر ک باشه درخدمتم
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1399/10/14 09:55
دوست عزیز
سلام

به هیچ عنوان چنین کاری انجام نخواهیم داد و امکانش را هم نداریم.

با تشکر از پیام شما

حسین بهاری
1401/10/14 09:12
سلام من میتونم برای شما از شنهای کویر بیارم اگر لازم دارید.
محسن توحیدی
1399/07/19 02:01
سلام وقت بخیربرای آخر هفته آینده یا دو هفته بعد تور مرنجاب نمیذاریدما حداقل ۱۲ نفریمترجیحا ۲ شب باشهممنون میشم اطلاع بدید
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1399/07/19 08:56
دوست عزیز
سلام

لطفا بادفتر دالاهو برای هماهنگی لازم تماس بگیرید:
02141663000

با تشکر از پیام شما

ایران
1399/06/09 00:10
سلام برای اخر هفته تور کویر دارین .؟؟؟؟ ۱۲ شهریور ۹۹
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1399/06/10 09:55
دوست عزیز
سلام

لطفا برای اطلاعات دقیق درباره تورهای دالاهو به لینک زیر در وبسایت ما مراجعه کنید:
https://dalahoo.com/tourlist.cfm?type=2

با تشکر از پیام شما

ناشناس
1399/03/11 22:48
سلام. برای چهارشنبه و پنج شنبه این هفته تور دارین. قیمت هارو هم اصلا نزدین. تورهارو کجا میشه دید؟؟
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1399/03/19 10:38
دوست عزیز
سلام

برای تمام آخر هفته ها تور داریم بعلاوه تعطیلات رسمی. بریا اطلاعات بیشتر حتما وبسایت ما رو چک کنید.

با تشکر از پیام شما

ناشناس
1398/07/24 01:06
موبایل آنتن داره اونجا؟؟
پاسخ دهید...
تولید محتوای دالاهو
1398/07/29 09:40
دوست عزیز
سلام

داخل کویرهایی قسمت‌هایی 9هست که موبایل آنتن میده اما بخش‌هایی هم بدون آنتتن هست. داخل اقامتگاهی که در تور ما هست، آنتن موبایل مشکلی نداره.

با تشکر از پیام شما

ناشناس
1398/04/21 15:39
سلام با تور چند روزه به این کویر می شود سفر کرد ودز تابستان هم این امکان هست
پاسخ دهید...
واحد تولید محتوای دالاهو
1398/04/22 12:35
دوست عزیز، سلام
شما در تور یکروزه می‌توانید از این کویر بازدید کنید. بهترین فصل بازدید از کویر مرنجاب پاییز و زمستان است.
با تشکر از پیام شما
سمانه مشایخی
1398/01/05 08:37
با عرض سلام آیا سفر به مرنجاب با دو فرزند 3 و 6 ساله مقدور هست یا برای بچه ها مشکل ؟ممنون
پاسخ دهید...
احمد انتظارخیر
1398/01/10 01:47
برای بچه ها فوق العاده می تونه جالب باشه. به شرطی که کاملا همراه والدین باشه.
واحد تولید محتوای دالاهو
1398/01/10 11:31
دوست عزیز، سلام
در قسمت اطلاعات تکمیلی تورها، شرایط سنی کودکان ذکر شده است. کودکان بالای 3 سال می‌توانند در این برنامه شرکت کنند.
با تشکر از پیام شما

در حال حاضر تور کویر مرنجاب نداریم اما اگر مشخصات تماست رو ثبت کنی، قول می‌دیم وقتی سفر جدید برنامه‌ریزی کردیم، قبل از همه بهت خبر بدیم.

نفر