تنها یک بار زندگی می‌کنیم...
021 4166 3000

منظر فرهنگی - تاریخی الموت یک سال دیگر جهانی می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان قزوین از فرستادن پرونده‌ی منظر فرهنگی - تاریخی الموت به یونسکو برای ثبت در سال 1393 خبر داد.

اسدالله بیرانوند اظهار کرد: تاکنون همه‌ی فعالیت‌های مطالعاتی و پژوهشی برای تهیه‌ی این پرونده انجام شده است و با گرفتن عکس‌های هوایی از این محوطه‌، اکنون باید برای تهیه‌ی نقشه‌، با عکس‌های زمینی تطبیق داده شود،‌ به همین دلیل در حال بستن قرارداد با پیمانکار برای اجرای این پروژه هستیم.

وی با بیان این‌که از حدود سه سال پیش، کار تهیه‌ی پرونده‌ی منظر فرهنگی - تاریخی الموت به‌طور جدی در حال انجام است،‌ گفت: در سال‌های گذشته، باغستان سنتی و بافت تاریخی این منطقه به فهرست موقت میراث جهانی راه یافته‌اند؛ اما به‌دلیل تراکم پرونده‌هایی که ایران برای ثبت جهانی دارد،‌ باید فرصت مناسب برای هر کدام از آن‌ها پیش آید،‌ تا پرونده‌ها را برای ثبت در فهرست میراث جهانی بتوانیم ثبت کنیم.

او وجود ویژگی‌های منحصربه‌فرد طبیعی، تاریخی و فرهنگی در این منظر و آداب و رسوم خاص این منطقه را از جمله عوامل موثر برای انتخاب این منطقه برای ثبت در فهرست میراث جهانی دانست و افزود: پرونده‌ی منظر فرهنگی - تاریخی الموت در سال 1393 برای ثبت جهانی به یونسکو فرستاده می‌شود.

منبع:ایسنا



1392/01/16 | کد مطلب: 704
برچسب‌ها: دیدنی و خواندنی


  • به اشتراک بگذارید:

بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
  • متن
  • نام
  • ایمیل
برای اینکه مطالب بعدی وبلاگ دالاهو را از دست ندهید در خبرنامه ثبت‌نام کنید.
ثبت‌نام
با وارد کردن ایمیل خود مطالبی خواندنی و جذاب دریافت کنید.